Home

VESTI

Bekstvo u prirodu Vol. 2

No Comments Najave

Bekstvo u prirodu Vol. 2

U organizaciji  .B.A.U.K-a na Kameničkom Visu u subotu, 4. juna 2011. od 16 do 7h održaće se druga po redu manifestacija “BEKSTVO U PRIRODU”.

Na Kameničkom Visu sve je spremno da dočeka brojne Nišlije koji će u prirodi pronaći dobar provod uz nastupe 15-tak didžejeva iz zemlje i inostranstva.

 

“BEKSTVO U PRIRODU” je  deo nacionalne akcije “Očistimo Srbiju i finale akcije čišćenja na nivou Grada Niša, a povod za ovu manifestaciju je 5. jun, Svetski dan zaštite životne sredine”.

Manifestacija se organizuje u saradnji sa Gradom Nišom, Gradskom opštinom Pantelej, Turističkom organizacijom Niša i Apatinskom pivarom.

Nakon prošlogodišnjeg uspešno održanog “Bekstva”, koje je okupilo preko 3000 ljudi, Organizacija .B.A.U.K sa svojim partnerima nastavlja da  predstavlja kako niške, tako i umetnike iz zemlje i inostranstva, kao i da promoviše društveno i ekološki odgovorno ponašanje i poslovanje pojedinaca i institucija.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Zk-kE1HUDRc{/mgmediabot2}
Bekstvo u prirodu 2.0 w/ Lars Moston, Dagobert, Illy Noize, Oliver Bernstein

 

Ulaz na manifestaciju je slobodan. Kako bi se izbegle gužve, apelujemo na posetioce da koriste organizovan prevoz. Po ceni od 100 dinara, kombiji će voziti na svakih 30 minuta počev od 15.30 do 2h, sa lokacije kod Restorana “Gusar” pored Tvrđave.

Po popunjavanju mesta, kombiji će vraćati posetioce sa Kameničkog Visa. Za one koji dolaze svojim prevozom, organizovane su radarske službe, koje će ih upućivati na slobodna parking mesta.

Program manifestacije i ostale potrebne informacije zainteresovani mogu pronaći na internet adresi: www.bauk.rs , dok rezervacije prevoza mogu vršiti na [email protected] ili telefonom 062.854.13.51.

 

 

Bekstvo u prirodu

Bekstvo u prirodu

 

 

Na manifestaciju je najstrože zabranjeno unošenje pića, oružja i opojnih sredstava. Sve vreme trajanja, o bezbednosti prisutnih brinuće se Saobraćajna policija kao i Hitna služba Vojne bolnice.

Sa početkom manifestacije, dakle od 16h kreće i video live streaming, a na manifestaciji će postojati hot-spot za wireless internet. Nakon manifestacije, kao i prošle godine, organizatori će zajedno sa učesnicima koji ostanu do kraja, očistiti prostor od nakupljenog đubreta.

“BEKSTVO U PRIRODU” predstavlja odličnu priliku za promociju mladih kulturnih stvaralaca iz Niša koji se bave alternativnom umetnošću, ali i prirodnih i turističkih potencijala grada. 

Manifestacija je odličan primer uključivanja pojedinaca, institucija i lokalne samouprave u programe koji se bave kulturom, razvijaju ekološku svest i rade na očuvanju životne sredine.