Home

VESTI

Beck’sperience u Vršcu

No Comments Najave

Beck’sperience u Vršcu

U okviru muzičkog serijala Beck’sperience koji je zakazan za subotu, 23. jula 2011. u Vršcu, na glavnom Gradskom jezeru, sa početkom u 22 časa za energičnu zabavu su zaduženi beogradski DJ-evi DJ Voice i DJ Kiki.

DJ Voice svoj veliki talenat za house muziku pokazao je prvim nastupom u beogradskom klubu „Hrabro srce“ 2005. gde mu je karijera i popularnost počela, a potom i po mnogim  beogradskim klubovima. Osim Beograda imao je zapažene nastupe i u gradovima širom Srbije.

 

DJ Kiki, stvaralac prepoznatljive house atmosfere, nastupao je po mnogim poznatim klubovima širom Srbije i paralelno radio na radiju. Njegovi nastupi su zaslužni za mnoge nezaboravne  žurke, stoga planira da nastavi tradiciju od 100 žurki godišnje.

Podršku ovom duetu pružiće i mlada snaga DJ Blondie, koja će biti zadužena za sjajan house zvuk.

 

 Beck’sperience

Beck’sperience Vrščanima donosi spoj razčitih stilova za DJ pultom. Zvuk koji je mešavina komercijalnog house zvuka, dance muzike, a u jutarnim satima spoj i progresiv zvuka.

U ovoj magičnoj muzičkoj noći očekuje se oko 4 500 ljudi. Žurka koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

Ulaz je besplatan uz ulaznice koje će se deliti po svim kafićima u gradu, a na sam dan događaja mogu se nabaviti po ceni od 100 dinara na jednom od ulaza na Gradskom jezeru.

Pridružite nam se u Vršcu!