Home

VESTI

Baseline kolektiv proslavlja 5. rođendan!

No Comments Najave

Baseline kolektiv proslavlja 5. rođendan!Idemo Na Mars i Baseline vrte ploče na Petrovaradinskoj tvrđavi! Treća reunion "As We Do" žurka, sa kojom Baseline kolektiv obeležava desetogodišnjicu organizacije, održaće se u subotu 7.juna u ateljeu Borisa Vasiljevića na Petrovaradinskoj tvrđavi (Happynovisad bina Exit festivala).
  
U goste nam dolazi beogradska ekipa – Idemo Na Mars, koju čine dva sjajna producenta, DJ-a i promotera alternativne elektronske muzike – Flip i MKDSL, koji će nam predstaviti svoju selekciju muzike na vinilima.
  

Idemo Na Mars je kultna radijska emisija i klupsko veče, koji već deset godina putuju kroz etar radija B92, ali i brojne klubove, prostore i festivale širom regiona, popularizuje savremenu elektornsku i plesnu muziku.

Baseline će se predstaviti u sastavu: X-Coast i M-Tech – dvojac koji će prezentovati oldskul haus i deep drum&bass ploče iz svoje kolekcije.

Očekuje se prava letnja temperatura, vesela atmosfera, super zvuk i sjajni ritmovi koji će Vas naterati da sa prijateljima plešete pod vedrim nebom do svitanja.

 

 

 Baseline kolektiv proslavlja 5. rođendan!

Baseline kolektiv proslavlja 5. rođendan!

 

 

Cena ulaznice je 200 dinara do 1h iza ponoći, dok je nakon toga skuplja i iznosi 300 dinara.

Sve informacije o zabavi možete saznati na facebook stranici:

FB Event

 

Keep it massive!