Home

VESTI

Bar Brankow: “Makao”, “Loco” & DJ Oysha

No Comments Najave

Bar Brankow: "Makao", "Loco" & DJ OyshaVeče laganih melodija DJ Oyshe, koje je predviđeno kao zagrevanje za burniji vikend ili prijatan razgovor sa prijateljima, nastavlja se u četvrtak u baru “Brankow“.

  

Koncepcija ove večeri je malo drugačija, nije za lud provod već za neku mirniju varijantu. Muzika predstavlja malu plovidbu od dipa do diska i nazad. Nekima može da posluži kao mirno i prijatno veče sa prijateljima, a drugima kao uvertira za vikend –  kaže Oysha.
  

Makao, jedan od najboljih domaćih klupskih bendova koji se opisuje i kao sastav koji svira haus muziku, i DJ Dooshan nastupiće u subotu u baru “Brankow”.

Nastupi benda “Makao” obećavaju “full house performance 100% live”. Dok su na bini publiku će približiti izvođačima kao što su Guetta, Moloko, Morales, Armstrong, Junior Jack, Sinclair… Osim po kvalitenoj muzici svirke ovog sastava prepoznatljive su i po više nego živahnoj atmosferi, tako da je odlazak na njihov nastup garantuje vrhunski provod. Posle za pult izlazi DJ Dooshan.

 

 

 Bar Brankow: "Makao", "Loco" & DJ Oysha

Bar Brankow: "Makao", "Loco" & DJ Oysha

 

 

“Loco band”, jedan od najboljih domaćih cover sastava,  i DJ Pedja Stanković obećavaju još jednu dobru žurku u petak u baru “Brankow”.

“Loco band” je poznat po veoma energičnim svirkama, na kojima izvode plejadu hitova različitih muzičkih žanrova. Jako dobro baratuju sa Pop, Rock, Rhythm and Blues, Soul , Vocal House, Funk i Disco numerama, ali pokrili su i kompletno muzicko nasleđe MTV-a I VH1-a, kao i širok spektar muzike iz osamdesetih, devedestih i poslednje decenije 21. veka. Posle nastupa Loco ekipe za DJ pult izlazi DJ Pedja, koji po običaju svake subote ceo klub drži na nogama do ranih jutarnjih sati.

 

Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.