Home

VESTI

Banda Panda ZG – BG Party

No Comments Najave

Banda Panda ZG - BG PartyLansiramo novu klupsku godinu i vodimo vas na muzički deep-house-electro-techno trip od Beograda do Zagreba i nazad. Na ovaj put, pored Banda Banda DJs Dušana Lilića i Johane B, vozite se kroz setove naših zagrebačkih headlinera – MIXEL i BASTA, kao i uz beogradskog new born hipster techno DJ stara – Stevie Whisper JR.
  
MIXEL (ZG), već poznat beogradskoj ekipi, koji je kao jedan od uzdanika zagrebačke scene osvojao publiku gostujući na svim značajnim događajima u okruzenju; (EXIT, Hartera, Airbound, Stop Making Sense, Seasplash.).
  

Definišući svoj zvuk u svim žanrovima elektro muzike. s naglaskom na "cosmic" elektro zvuk, DJ Mixel zadobio je pažnju izbirljive publike koja poznaje i prati recentna izdanja elektronske muzike. Poklonio vam je specijalni praznični mix za pre-party zagrevanje.

 

BASTA (ZG), osnivač i rezident je jednog od najkvalitetnijih programa elektronske muzike Protokol. Svirao na Exitu, na Outlooku, najvećem bass festivalu na planeti, Soundwaveu, na Seasplashu, Illectricityju, Motovunu i svim ostalim mestima koja je zaboravio. Selekcija mu se u zadnje vreme fokusira na house i techno.

 

 

 Banda Panda ZG - BG Party

Banda Panda ZG – BG Party

 

 

STEVIE WHISPER JR (Russian Amateur / SuperSizeShe) je beogradski mačo hipster, rezident Bivšeg Bara, veliki ljubitelj R&S i 100% Silk muzičkih etiketa. Na njegovim all-nighterima dešavaju se spontani cross dressing performansi uz specifičan mix od predapokaliptičnog tehna do sladunjavih dens traka, dok u realnom zivotu Stevie tiho jeca uz psihodelični folk iz 60tih. Ne bi menjao zakon after u podrumu ni za najnadrkaniji set na Ibici.

Subota, 19/01/2013, 23 : 00     
Banda Panda ZG – BG Party

Lineup:

MIXEL (ZG)
BASTA (ZG)
Stevie Whisper JR (BG)
Dušan Lilić
Johana B

Ulaz 100 RSD pre 00h, posle 250 RSD