Home

VESTI

Banda Panda Kolektiv pokreće “Bipolar”

No Comments Najave

Banda Panda Kolektiv pokreće "Bipolar"Banda Panda Kolektiv pokreće novi serijal žurki pod nazivom Bipolar!
 
O žurci: Ove subote u klubu Drugstore Beograd startuje novi serijal Banda Panda žurki pod nazivom "BIPOLAR". Prvi gosti biće holandski producent DJ Overdose, koji će izvesti live nastup, i zagrebački DJ Basta ali pored njih događaj upotpuniće i domaća krem ekipa DJ-eva: Doo, Akioki, Neutron, Mr. Cash.
 

DJ Overdose je prisutan kao DJ na sceni još od '87. godine a vrlo rano počeo je i da producira svoje pesme. Sarađivao je sa Dj Technician pod nazivom Get It Boyz, sa Ingmar Pauli kao Novamen i sa Alden Tyrell kao The Hasbeens. Uradio je i nekoliko remixa sa I-f kao Los Muchachos Gruesos, a nedavno je objavio novo izdanje u saradnji sa Cliff Lothar pod nazivom The Groupies.

Njegova prva izdanja izlazila su za čuvene The hague labels, Bunker i Murder Capital/Viewlexx label/ove, a danas njegova izdanja se izdaju širom sveta (Monotone-Miami, Lunar Disko-Dublin, W.T. Records-New York, L.I.E.S. NY, Berceuse Heroique, UTTU).

Radio je live nastupe sa I-f i Alden Tyrell na festivalima kao sto su Sonar (Španija), Aquaplanning (Francuska) Awakenings i lowlands (Holandija)…

DJ Overdose nastupa i pod alijasom Model Man radeći DJ i live nastupe širom sveta.

 

 

 Banda Panda Kolektiv pokreće "Bipolar"

Banda Panda Kolektiv pokreće "Bipolar"

 

 

Cena karte do ponoći 200, nakon 400 RSD.

www.discogs.com/artist/DJ+Overdose
www.soundcloud.com/jayoverdose

 

FB event: www.facebook.com/events/1172576129478794

O Bandi Pandi

U proteklih 6 godina BP kolektiv je postao poznat po eklektičkim muzičkim nastupima, mnogobrojnim gostima iz inostranstva poput: Juju & Jordash, Acid Arab, Rodiao, Yor, Linstrom, Matthew Dear itd… ali, i po svom jedinstvenom vizuelnom identitetu, kako kroz plakate tako i preko inovativnih tizera pa sve do intervencija u prostoru tokom njihovih nastupa.

www.facebook.com/banda.panda1