Home

VESTI

Badgirls Night u Subotici

No Comments Najave

Badgirls Night u Subotici Badgirls je 2010. godine slavio desetogodišnjicu od pokretanja žurki u Kečkemetu (Madjarska). Osnivači (James Cole i Pat Duff) su osvojili ne samo klubove rodnog grada, svoje države, već i u Srednjoj i Istočnoj Evropi.

Dovoljno je pomenuti samo žurke u legendarnoj Club Koroni u Kecelu i u DTD-u u Kiškunhalašu. Dj duo se vremenom razvio u trio, ojačan lokalnim dj-om Shabaam-om.

Nastupiće u subotu 3. marta u klubu The Code u Subotici.

Na Kecelu i u DTD-u su vrteli bakelite sa takvim svetskim zvezdama dj scene kao što su: Sasha, John Digweed, Dubfire, Loco Dice, Steve Bug, Lee Buirridge, Steve Lawler, Audiofly, Nic Fanciulli, Guy Gerber… i još bi mogli da nabrajamo.

U Mađarskoj su izrasli u jednan od najpoznatijih tria zahvaljujući još i organizovanju žurki, njih više stotina, među kojima je vredno pomenuti Kecel Festival (Best party 1. mesto 2007., 2006., 2. mesto 2008., 2009. – Soundhead awards), kao i John Digweed – Jimmy Van M party.

Dobili su i 2. mesto za najbolje organizatore u 2009., 2008., 2007. – Soundhead awards.

Njihova zasluga je i da je Club Korona proglašena kao nabolje mesto za žurke od 2006. do 2008., a 2. mesto 2009. godine.

 

 

 Badgirls Night u Subotici

Badgirls Night u Subotici

 

 

Trenutno su domaćini, rezidenti i organizatori u klubu Koroni u Kecelu, a pored toga se i redovno pojavljuju na žurkama u Segedinu u Retro klubu.

Hungarian Dj Festival se takođe vezuje za njihova imena,… i ludnici nikad kraja!

Na desetogodišnji jubilej, izdali su svoj prvi album, sa samostalnim "kreacijama", koji je ujedno i "Home DVD" tima!

Na disku se nalaze najbolji trenutci sa njihovih nastupa proteklih godina, intervjui kao i trejler sa fotoshooting-a momaka.

Cena karte 250 dinara do 23h, od 23h 350 dinara.