Home

VESTI

Bad Copy u bašti KST-a

No Comments Najave

Bad Copy u bašti KST-aUskoro počinje letnja sezona, a to znači i otvaranje bašte KSTa. Bašta ovog kluba je bila domaćin mnogim poznatim izvođačima srpske muzičke scene, a to se ni ove sezone neće promeniti.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert koji je zakazan za 28. jun ove godine! Nakon pet godina pauze, grupa BAD COPY je odlučila da svoju novu sezonu započne u Beogradu, upravo sa nama u KSTu!

 

Pozivamo vas na ovaj koncert koji su sami članovi benda nazvali „Oproštajni koncerti su glupost, živeo povratak BAD COPY grupe!“

 

Karte se nalaze u prodaji! Možete ih naći svakog radnog dana od 09 – 17h ili od srede do subote od 23 – 02.30h u Klubu Studenata Tehnike ili u ZLA shteku (Marsala Birjuzova 2-4, t.c. " SREMSKA", II sprat). Karte su po ceni od 600 dinara!

 

 

 Oproštajni koncerti su glupost, živeo povratak BAD COPY grupe!!!

Oproštajni koncerti su glupost, živeo povratak BAD COPY grupe!!!

 

Ovo je samo jedan od predstojećih velikih koncerata koje je KST spremio za svoje posetioce, stoga budite u pripravnosti i redovno se informišite preko sajta www.kst.org.rs, facebook stranice ili twitter naloga.

Planirajte dolazak na koncert, učite tekstove i čitajte šta vam članovi ove grupe poručuju:
“Ko još pada na svinjsku laž pod nazivom Oproštajni Koncert?

28. Jun, u prijatnom ambijentu bašte KST-a, povedite svoje voljene osobe da na romantičan način provedete divno veče, gde će tri pijane svinje urlati sa bine opscenosti, podrigivati i besomučno pevati Idemo odma imajući u vidu da im je to jedini hit. A biće i DJ Goce. I Boršč će da bude. Dolazi i neka ekipa isto. Zvaćemo i Sergeja, sad ga svi opet gotive.”