Home

VESTI

Atomic Clubbing: Španac Vasco Ispirian na rođendanu “Gemini Djs”

No Comments Najave

Atomic Clubbing: Španac Vasco Ispirian na rođendanu "Gemini Djs"Španski tek haus DJ Vasco Ispirian, rezident legendarnog madridskog kluba “The Room”, nastupiće povodom šestog rođendana novosadske organizacije “Gemini Djs” u subotu (09.11) u beogradskom klub “Atom Live”.
   
Iskusni Španac dolazi u Beograd okviru projekta “Atomic clubbing”, kako bi uveličao šesti B-day tek haus blizanaca iz Novoga Sada, koji se kriju iza imena “Gemini Djs”.

   

Vasco Ispirian je bio promoter Innerlife-a, jednog od najuticajnijih kolektiva elektronske muzike poslednjih decenija, a veliku podršku ima i od imena kao šti su Stacey Pullen, Radio Slave, Matthias Tanzmann, Jamie Jones, Martin Landsky.. Osim u kultnom The Room-u, koji je već par godna ne radi, ostavio je duboke tragove u ostalim madridskim klubovima važnim za elektronsku kao što su Long Play, Goa, Weekend, Deep, Soma.. Dan ranije, u petak (08.11), u okviru projekta Atomic clubbing je premijera dram večeri u režiji starog beogradskog maga ovog zvuka, DJ Rahmanee-ja. 

 

 

 Atomic Clubbing: Španac Vasco Ispirian na rođendanu "Gemini Djs"

Atomic Clubbing: Španac Vasco Ispirian na rođendanu "Gemini Djs"

 

 

U petak je ulaz slobodan do ponoći, dok je posle 200 dinara. U subotu je cena do ponoći 200, a posle skače na 400 dinara.

YouTube
Vasco Ispirian – Western Ghost
www.youtube.com/watch?v=K2ov1eGaWFg