Home

VESTI

Ashley Thomas (UK) Latin/Funk/Soul LIVE

No Comments Najave

Ashley Thomas (UK) Latin/Funk/Soul LIVESummer Stage Bitefartcafe-a sa velikim zadovoljstvom predstavlja koncert Ashley Thomas benda, u subotu, 4.7, od 23h!

Proslogodišnja saradnja Bitefartcafe-a i BELEFA pokazala nam je da je beogradska publika više nego informisana i željna novih imena muzičke scene, i spremna da se aktivno uključi u savremene svetske i evropske muzičke tokove!

 

Clubbing.rs Vas u saradnji sa organizatorom vodi na ovaj event. Delimo Vam 5×2 ulaznice za ovaj event. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na karte at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject: "Ashley Thomas".

 

Ashley Thomas je novo i perspektivno ime londonske muzičke scene. Rođen u Sauthamptonu, odrastao je slušajuci najrazličitiju muziku, upijajući zvuke Stivi Vondera, Princa, Dejvida Bouvija, Marvin Geja i mnogih drugih. Kombinuje muziku šezdesetih i sedamdesetih, soul/fank, sa modernim zvucima, tako da je dobio fuziju klasičnih dopadljivih vokalnih linija i sinkopiranih ritmova, spojenih čvrstim aranžmanskim konstrukcijama.

 

Ashley Thomas (UK) Latin/Funk/Soul LIVE

 

Njegov prvi album je izašao u novembru 2008. i Džajls Peterson ga je odmah proglasio albumom nedelje na radiju BBC.Sadrži sve od džeza preko latino muzike do fanka. Ali iznad svega, prepun je kvalitenog soula.

 

Bitefartcafe Summer Stage, subota 23h , Rezervacije: 063 594 294

Dodatne informacije:  

www.bitefartcafe.rs
www.facebook.com/bitef
http://www.myspace.com/ashleythomasuk