Home

VESTI

Armin van Buuren i “A State Of Trance 550” u Beogradu

No Comments Najave

Armin van Buuren

Globalni trens spektakl, Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i A State Of Trance konačno nastupaju u Srbiji, 3. marta 2012,  što predstavlja dvostruku premijeru u Beogradskoj areni!

 

Ovaj događaj organizuje Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji.

 

Prodaja ulaznica počinje u petak, 16.decembra, po ceni koja je posebno prilagođena fanovima u ovom regionu! Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara, odnosno 29,50 evra, VIP ulaznice koštaju 8.000 dinara, tj. 80 evra, a Sky Deluxe karte uz samu binu  iznose 10.000 dinara, tj. 100 evra. 

 

Na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i  online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com. Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ASOTBelgrade.

 

 

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

 

Arminov  A State of Trance (ASOT)  je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los  Anđeles, Majami i Den Boš). A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što  se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu.

 

Spisak DJ-eva koji će nastupiti u Beogradu Armin će lično objaviti u svojoj emisiji 15.12. Armin van Bjuren je već četiri godine za redom proglašen za najboljeg  DJ-a na listi “DJ Mag Top 100”, osvojio je nagradu za “Najbolji Mix radijski šou” na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i  2011.  

 

 

 Armin Van Buuren

Armin van Buuren

 

 

Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: “Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima!”

A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan do napopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja,  preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija. Nacionalni radio TDI počeće sa emitovanjem A State of Trance od 16. decembra svakog petka, od ponoći do 02.00, a program je obezbedio  Insomnia Global SEE.