Home

VESTI

Armin Van Buuren [at] Papaya Club

No Comments Najave

„No. 1 World DJ“ [at] Papaya Club

U trenutku kada je 01.01. objavljeno gostovanje br. 1 svetskog Dj-a i producenta u klubu Papaya, prvi kontigent ulaznica, po promotivnoj ceni, planule su u rekordnom vremenu od samo 2 dana. Interes za njegov nastup prešao je sve granice sveta, a ulaznice za Armina kupovale su se u preko 50 različitih zemalja.

Na različitim hrvatskim, ali i svetskim muzičkim forumima vest o njegovom nastupu u klubu Papaya bila je najčitanija i najkomentiranija od svih ostalih muzičkih događaja. Njegov nastup u klubu Papaya ujedno je i prvi njegov nastup u regiji što dodatno povećava interes celokupne javnosti.

Armin je vrlo uspešan producent i još uspešniji DJ. Od 1995. izdao je mnoštvo izdanja koji su kasnije postali svetski hitovi. Njegov prvi uspeh je svakako "Blue Fear" izdan na Cyber Records, a svoje je mesto našao na UK muzičkim lestvicama. Na "Communication" ne treba previše trošiti reči, radi se o trance klasiku koji je imao enormno veliki uspeh te uticaj na Ibizi, a kasnije se našao i na UK lestvici.

 

„No. 1 World DJ“ [at] Papaya Club

 

 

2000. kreće sa svojom serijom kompilacija. Prvo, "A State Of Trance 001" je prodat u više od 10,000 primeraka i sadrži njegov poznati remix „Moogwai – Viola“.

Armin takođe više nego uspešno vodi svoju radio emisiju na Fresh FM-u, nazvanu "A State Of Trance" koju prate milioni ljudi širom sveta.

2003, 2004 i 2005 godine zasluženo osvaja treće mesto na DJ Mag-ovoj „Top 100“ lestvici. Armin navodi kako su fanovi i javnost najvažnije stvari za jednog DJ-a. Vrlo dobro shvata važnost fanova, pa im posvećuje puno pažnje, a često ga možemo videti kako potpisuje gotovo sve: vinile, majice, flyere, mobilne telefone pa čak i delove tela.

 

Armin Van Buuren danas predstavlja sam vrh trance ali i ukupne dance scene. Armin je i pobednik DJ Magovog izbora za najboljeg svetskog DJ-a u 2008.g. što je zasigurno važan trenutak u njegovoj karijeri. Odneo je pobedu pred velikanima ove muzike Tiestom i Paul Van Dykom koji već godinama osvajaju najviša svetska muzička priznanja.

Iza sebe ima preko 15 izdanih studijskih albuma i kompilacija. Vlasnik je najvećih svetskih muzičkih priznanja, a njegovu radio emisiju slušaju milioni ljudi. Poznat je i po najzahtevnijim i najskupljim tehničkim ugovorima. ON je jedan od kreatora današnje scene i vladar muzičkih top lestvica.