Home

VESTI

Armand Van Helden na prvom Heineken StareMuse-u

No Comments Najave

Armand Van Helden na prvom Heineken StareMuse-uOvo beogradsko proleće svakako će obeležiti dobra muzika. Beograđani će 1. maj, provesti uz jednog od najpoznatijih DJ-eva današnjice Armanda Van Heldena, koga u Beograd dovodi Heineken.

 

Time započinje nova era Heineken muzičkog uživanja – Heineken StarMuse.

Heineken StarMuse je nov pristup doživljaju muzike koji Heineken donosi na naše prostore. To je novo ime za prepoznatljiv koncept, koji je već dugi niz godina prisutan na našoj muzičkoj sceni, čime Heineken najavljuje domaćoj publici jedinstveni muzički spektakl.

 

 

Armand Van Helden, je logičan izbor za upoznavanje publike sa Heineken StarMuse platformom, jer je već godinama jedan od najvećih hitmejkera na clubbing sceni. Remiksovao je veliki broj uspešnih pesama poznatih izvodjača – od Roling Stonsa, preko Britni Spirs i Džastina Timberlejka pa sve do Daft Panka i Mobija Njegovi najveći autorski hitovi, kao što su You Don't Know Me, Flowerz, Touch Your Toes, I Want Your Soul i My My My, doneli su pop-glamur u diskoteke, a modernizovani disko-haus ritam na top liste. Posle velikog broja hitova, nije iznenađenje što je Van Helden bio nominovan i za najprestižniju nagradu za svet muzike – Gremi. 

 

 

Armand Van Helden na prvom Heineken StareMuse-u
Armand Van Helden na prvom Heineken StareMuse-u
 

Van Helden je rođen u Americi,u Bostonu, ali njegovo poreklo je zapravo daleko egzotičnije. Otac mu je holandsko-indonežanskog , a majka francusko-libanskog porekla. Svakako se njegovo raznoliko poreklo ogleda i u muzici koju pravi, jer se ona ne može žanrovski odrediti.  

Najveći komercijalni uspeh ostvario je remiksom numere Tori Ejmos Professional Widow, koja je zauzela 1. mesto na britanskoj top listi singlova 1996. godine. Njegova prepoznatljiva karakteristika je da uvek od svega napravi hit, ali najčešće od elemenata koje pružaju haus i hip hop, stvarajući njujorški zvuk na pločama kao što su Enter The Meatmarket, 2 Future 4U, Killing Puritans, Gandhi Khan, Nympha i Ghettoblaster.Krajem 2009.godine Van Heldenov talenat se još jednom pokazao na najbolji način. Kolaboracija sa britanskim reperom Dici Raskalom je rezultirala pesmom Bonkers koja je zauzela prvo mesto na britanskoj top listi.  

 

 

 

Armand Van  Helden na prvom Heineken StareMuse-u
Armand Van Helden na prvom Heineken StareMuse-u
 

Pored nastupa u klubovima širom sveta, kao i na najvećim festivalima, Armand Van Helden je često angažovan na čuvenim žurkama koje organizuje Viktorija Bekam, na kojima se okuplja najveća svetska elita. Ovog proleća, i Beograđani će imati priliku da osete čari atmosfere koju Armand Van Helden pravi. Jedinstveni događaj koji očekuje prvog maja sve ljubitelje dobrog provoda će se svakako dugo prepričavati.  

Karte se mogu naći u prodaji od ponedeljka 15. marta u Bilet Servisu i Mamutu po povoljnoj ceni od 1000 dinara. Mogu se poručiti i na telefon 065 54 55 188.