Home

VESTI

Arena & David Guetta, 9. Maj

No Comments Najave

 David Guetta @ Arena

Jedan od trenutno najpopularnijih svetskih DJ-eva, David Guetta, dolazi u Beograd.

Guetta će 9. maja nastupiti u Beogradskoj Areni a ulaznice će se u prodaji pojaviti od 18. marta po ceni od 1490 dinara na blagajnama Beogradske arene, IPS-a, Bilet Servisa i Eventim prodajnim mestima.

David Guetta je autor nekih od najvećih svetskih hitova kao što su ‘The World Is Mine', ‘Love is gone', ‘Money', ‘Tomorrow can wait'… kao i po glasovima di-xej magazina najbolje plasirani haus di-xej na prošlogodišnjoj top 100 listi. David Guetta (roÄ‘en 7. novembra 1967. u Parizu) je francuski DJ. Sa 13 godina je počeo da miksuje ploče, sa 17 je radio kao DJ u klubu Broad, Pariz, i počinjao sa graÄ‘enjem svoje karijere. Od 1988.-1990, miksovao je haus muziku na radiju Nova. U 2005. njegov singl "This World Is Mine" je zauzeo vrhove evropskih dance listi. ÄŒesto ga prati pevač Chris Willisom.

13. avgusta 2005. učestvovao je na Creamfields španskom festivalu, a sa izvoÄ‘ačima poput The Chemical Brothers i Carl Cox svirao je na spektaklu Sensation White.

David Guetta @ Arena

 

Pesma "Just A Little More LOve" se pojavila u filmu ‘The Football factory‘, u kojem je pevana gospel verzija. Za Novu 2007. godinu pojavio se na Big Beach Boutique 3, koncertu održanom na plaži u Brajtonu u Velikoj Britaniji, uz Fatboy Slima koji je predvodio dogaÄ‘aj.

 

 

Organizator eventa

HMK