Home

VESTI

Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!

No Comments Najave

Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!Vodeći tandem savremene elektronske scene Tale Of Us nastupiće 28. oktobra na prvom jesenjem Apgrade događaju u dobro poznatom Hangaru Luke Beograd.

  

Italijanski duo za veoma kratko vreme je dostigao status hedlajnera najvećih svetskih festivala, a njihove "Afterlife" žurke na Ibici već posle prve sezone stale su rame uz rame sa žurkama kao što su "Cocoon" ili "Solomun+1".

  

Nakon što je publika prošlogodišnjeg Apgrade Weekenda na njih ostavila snažan utisak, Matteo i Carm su poželeli da njihov naredni dolazak u Beograd bude u "warehouse" formatu, i to upravo u famoznom Hangaru u kojem je Apgrade pre njih već ugostio imena kao što su Marcel Dettmann, Sven Vath ili Nicolas Jaar. Sa njima dolaze i još dve redovne gošće Afterlife žurki, britanska zvezda u usponu Vaal i beogradska tehno heroina Tijana T, dok će uvod u soničnu noć prepunu neobjavljene muzike koja tek dolazi za predstojeću 2018. godinu, izvesti duo domaćih selektora Akioki. Ograničen broj ulaznica po prvim cenama od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP zonu, prodaju se na svim blagajnama u prodajnim mrežama i na sajtovima Gigstix.com i Eventim.rs.

 

Tale Of Us – Live at Time Warp 

 

 

 Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!

Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!

 

 

Tale Of Us čine nerazdvojni prijatelji Matteo Milleri i Carmine Conte, koji se tokom studija na SAE Institutu u Milanu udružuju u vodeći produkcijski duo današnjice, materijalizujući svoju neiscrpnu strast prema umetnosti, začetu još od detinjstva na koncertima klasične i avangardne muzike. Njihova prva izdanja, nastala na novoj adresi u Berlinu, odmah su skrenula pažnju nekih od najvažnijih izdavača kao što su detroitski "Visionquest", belgijski "R&S" ili "M_nus" Ričija Hawtina. Naposletku, tada još mlada izdavačka kuća koju pokreće DJ Tennis, a danas već kolosalni "Life & Death", postaje mesto sa koje će Tale Of Us lansirati jedan novi zvuk na sceni i sa sobom povesti jednu celu generaciju vrhunskih umetnika kao što su Recondite, Mind Against i Vaal.

 

 

Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!

Apgrade: Tale Of Us 28. oktobra u Hangaru!

 

 

Nakon što je publika širom sveta oberučke prihvatila svež i savremen zvuk, a festivali počeli da se bore za njihove nastupe, i magazin Mixmag ih proglašava za najbolji DJ tandem, a od 2015. godine pa sve do danas, nalaze se u prva tri izvođača na Resident Advisor listi, a čak i prestižni "Deutche Gramophone" poznat po izdanjima najvećih kompozitora objavljuje njihov ambijentalni album, čime Tale Of Us, u jednom gotovo istorijskom trenutku, elektronsku muziku i zvanično svrstavaju u red najviše muzičke umetnosti. Istovremeno, i nekoliko hiljada posetilaca prošlogišnjeg Apgrade vikenda ostavili su u neverici posle nastupa koji je dotad bio apsolutni vrhunac kalemegdanskog festivala. Tale Of Us su publiku usisali u svoj svet – vozeći ih po krajnjim granicama delikatnih emocija uz vodeću elektronsku muziku današnjice.

 

Zvanična event stranica:
www.facebook.com/events/687152188150723