Home

VESTI

Ana D, Luz Azul & Ognjen, peDJa u klubu Brankow

No Comments Najave

Ana D, Luz Azul & Ognjen, peDJa u klubu BrankowDJ PeDJa predstaviće u subotu svoj letnji izbor ritmova u bašti bara Brankow. PeDJa pripada starijoj gardi beogradskih Dj-eva. U njegovim setovima baziranim na house muzici, izražen je uticaj različitih muzičkih pravaca od funk-a, soul-a, jazz-a, bossa-nove do elektronske muzike kao što su electro, drum’n’bass i techno.
  

Poznavalac je old school-a i spontano spaja, prepliće i povezuje stare i nove ritmove. Voli da iznenadi publiku sa davno zaboravljenim, a nekad rado slušanim izvođačima, što svaki njegov nastup čini unikatnim. 
  

Njegovi nastupi su prepoznatljivi po tome što je muzika vesela, dinamična, optimistična, puna emocija i prati energiju publike.  

Sve popularnija mlada dama za gramofonima Ana D biće u četvrtak za di džej pultom letnje bašte bara „Brankow“.

 

Muzika će biti prilagođena letu i duhu bašte „Brankova“. Biće to veče opuštenog disko hausa, u kome će veliku ulogu imati i zvuci saksofona – kaže Ana D. 

 

 

 Ana D, Luz Azul & Ognjen, peDJa u klubu Brankow

Luz Azul

 

 
Sastav Luz Azul, koji inspiraciju pronalazi u muzici Brazila, i jedan od najpopularnijih domaćih klupskih di džejeva Ognjen Krstić nastupiće u petak u letnjoj bašti bara „Brankow“.

Od 22 sata nastupa sastav Luz Azul koji čine Tijana Krstić – vokal i flauta, Đorđe Bajić – gitara, Darko Golić – kontrabas, Mauro Mascioli – saksofon i Miloš Milosavljević – bubanj. Ovi profesionalni muzičari uspešno objedinjuju senzibilitet „klasičarskog” pristupa i džez i bluz scenskog iskustva, a okuplja ih zajednički afinitet prema univerzumu brazilske muzike.

 

 

 Ana D, Luz Azul & Ognjen, peDJa u klubu Brankow

Ana D

 

 

Mislim da naša muzika koja je orijentisana zemljom kafe i fudbala predstavlja jako lep spoj sa letom i ambijentom bašte bara “Brankow“, koja ima zaistu specifičnu atmosferu. Obećavamo još jednu dobru svirku – kaže Tijana Krstić, pevačica i flautistkinja benda.

Po završetku svirke za di džej pult izlazi Ognjen, koji će predstaviti veliki broj plesnih hitova iz različitih muzičkih pravaca. Ulaz je slobodan. Rezervacije na 069 83 00 777.