Home

VESTI

Altom & Voyager, Tribal

No Comments Najave

Chaotic BeatsPosle kraćeg predaha organizacija Chaotic Beats će ponovo ugostiti jednog veoma važnog gosta, ovog puta u kolaboraciji sa organizacijom Wicked Forest.

 

Posle duže pauze, naša publika će ponovo imati prilike da čuje francuza Thomas Dubreuil-a koji predstavlja projekat ALTOM, a po prvi put će 23. Aprila predstaviti svoji novi projekat pod nazivom VOYAGER.

 

Muzički magazin Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, vas vodi na ovaj event. Delimo 5×1 ulaznicu za devojke. Zainteresovane je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Altom & Voyager".

 

Lokacija gde ce se žurka odražati vraća nas u prošlost, u kultni klub Kuća, sada sa novim imenom – Tribal i potpuno novim izgledom. Svi su dobrodošli da u velikom stilu zatvorimo klubsku sezonu. SEE YOU ON THE DANCEFLOOR!

 

Altom čine dva DJ-a iz Pariza po imenu Aleksis Kornet i Tomas Dubreuil. Ova dva srednjoškolska prijatelja su sredinom devedesetih godina počeli da se bave DJ-ingom a potom su se okrenuli ka sopstvenoj produkciji i osnovali projekat Altom.

 

Altom je do sada izdao 2 albuma za italijansku izdavačku kuću Neurobiotic Records: "Hologram" (2002) i "Groove Control" (2004). Takođe sastavili su i dve kompilacije: "Groove Controlers" (2005, Neurobiotic Records) i "Trance Psychedelic Exp Vol. 4"(2007, TPE Records) na kojma su se pored njih našli Joti Sidhu, Wrecked Machines, GMS, Shanti, Protoculture, Alternative Control, Silicon Sound, Polaris, Space Cat, Bamboo Forest itd.

 

Ogroman uspeh ovih izdanja doneo im je nastupe na festivalima i žurkama širom sveta u zemljama kao što su: Brazil, SAD, Japan, Meksiko, Velika Britanija, Nemačka, Portugal, Rusija, Srbija, Hrvatska, Grčka, Holandija, Izrael. Zahvaljujući specifičnim melodijama Altom je uspeo da pomeri granice u sferi jutarnjeg full-on zvuka i time zauzeo jedno od vodećih mesta među evropskim izvođačima.
http://www.myspace.com/altommusic

 

 

Žurka će se održati u Tribalu (ex Kuća)
Žurka će se održati u Tribalu (ex Kuća)

Voyager je trance projekat Tomasa Dubreuil-a, francuskog kompozitora, producenta i inžinjera zvuka rođenog u Parizu 1975.godine. Nakon brojnih uspešnih izdanja, turneja i nastupa na velikim dešavanjima širom sveta sa projektom Altom, Tomas se preselio u Barselonu i osnovao dva nova projekta: psytrance/full-on projekat Voyager i projekat pod imenom Ocean koji je više orijentisan ka elektro i progressive trance zvuku.

 

Paraleno još uvek se bavi kreiranjem zvuka i muzike za TV reklame, kao i produkcijom muzike za par izvođača i pevača. Voyager predstavlja psihodeličnu mešavinu raznih pravaca elektronske muzike sa predivnim i emotivnim melodijama. Album je u pripremi, a pojedini singlovi i remiksi su već izdati za Neurobiotic Records, Phantasm Records, Materia Records i Yellow Sunshine Explosion.
http://www.myspace.com/voyager2007

Float je muzički projekat Vladimira Mihajlovića stvoren 2008.godine. O zvuku je počeo da uči 2003.godine kada je ostvario prvi kontakt sa muzičkim programima kao što su Acid, Sound Forge i Fruity Loops. Njegova prva ostvarenja su napravljena 2004.godine.

 

Vladimir je eksperimentisao sa raznim stilovima od 2004. do 2008.godine kada je napravio svoju jedinstvenu vrstu duboke muzike za uživanje i relaksaciju. Duboke bas linije, konstantno menjanje apstraktnih sfx efekata začinjenih sa digitalno modulisanim leadovima i gličevima, stopljenih u padove i opuštajuće akorde sada čine Float-ov prepoznatljiv zvuk. Float objedinjuje tehno, trens, haus, dub, ambient i minimal uticaje u jedinstvenu elektronsku fuziju. U svakom slučaju, nijedna njegova numera se ne može svrstati u jedan žanr, to je uvek interesantna mešavina više žanrova.

 

Float je takođe član perspektivne organizacije izvođača “TesseracTstudio” iz Srbije koja je okupila veoma talentovane muzičare iz domena progressive trance muzike. Njegov prvi projekat Phasetech je bio posvećen tvrdim tech trance bitovima i bio je aktivan do 2009.godine. Float-ov debi album “Liquid” je izašao u martu ove godine za Iono Music.
http://www.myspace.com/float_music

 

 

 

DATUM: 23. April 2010
MESTO: klub TRIBAL (ex Kuća) / Braće Krsmanović 5

Stage 1:
ALTÖM Live! ( Neurobiotic Records, Dream Vision Media, France )
VOYAGER Live! ( Dream Vision Media, France )
Blu3army ( Wicked Forest, STS Music )
DaPEACE ( Chaotic Beats, Wicked Forest )
Miloš ( Chaotic Beats )
Mozza ( Chaotic Beats, Wicked Forest )

Stage 2:
FLOAT Live! ( Iono Music, TesseracTstudio )
Promocija debi albuma "Liquid"!
Berta ( Wicked Forest )
Hermit ( Namaste, TesseracTstudio )
Vid Marjanović ( KNOB Studio )