Home

VESTI

Alternacija Vam predstavlja Circulicious

No Comments Najave

Alternacija Vam predstavlja CirculiciousNakon dužeg vremena, AlterNacija sprema veliki showcase u subotu, 19. juna u letnjoj bašti kluba Bastion.

 

Žurka se naziva CIRCULICIOUS, što znači da nas očekuje veče vatrenih performansa, nesvakidašnjih kostima i zabavnih performera.  

 
Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa organizatorom, Vodi Vas na ovaj event. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na ulaznice at clubbing.rs koji sadrže ime, prezime, broj mobilnog telefona. U subject-u emaila, obavezno napišite "Circulicious"

 

Naravno, AlterDJs daće svoj disco doprinos žurci. U punom sastavu: Dark Angel, AP, ArhiteK, Gregor i Klaus, posebno za CIRCULICIOUS spremaju nešto vesele i lucidne trake za ples. AlterPerformeri će predstaviti nove likove/frikove, propraćene do sada neviđenim kostimima i zanimljivom kombinacijom rekvizita. 

 

Njima će se pridružiti i novosadski trejseri iz organizacije Skochypstiks, koja se bavi sve popularnijom veštinom parkur, a kako je najavljeno, saradnja ove dve ekipe biće nastavljena i ubuduće. Ceo event pratiće i precizno isplaniran VJ-ing.

Najavu za žurku prati i zanimljiva kampanja na Facebook -u, obavezno proverite! 
 
 

 

CIRCULICIOUS

Jelisavetin Bastion

subota, 19. jun
ulaz uz pozivnicu do 01:00

ulaz 200 dinara
Line up
Dark Angel

AP
ArhiteK
Gregor
Klaus
++ AlterPerformers

 

 

Alternacija Vam predstavlja Circulicious

 Alternacija Vam predstavlja Circulicious

 

+ http://facebook.com/alternacija

+ http://facebook.com/darkangel.AlterNacija

+ http://facebook.com/djaphn  
+ http://facebook.com/arhitek
+ http://facebook.com/gregor.alternacija
+ http://facebook.com/klaus.alternacija

+ http://facebook.com/skochypstiks