Home

VESTI

AlterNacija pres. Alter Klub

No Comments Najave

AlterNacija pres. Alter KlubNakon male pauze u nosadskom klupskom životu, ekipa AlterNacije organizuje jedan samo njima svojstven event.

Ovom prilikom iskoristiće prostor Cluba Compressor i pretvoriti ga u Alter Klub. Tu će Vas sačekati neki dragi ljudi, ali i grupa  “sumanutih” likova čiji glavni zadatak je pravljenje ludila. Obratite pažnju! (:

 

AlterPerformeri su zaduženi za animaciju i privlačenje pažnje, a AlterDJs za muziku i vibe. Ekipa će se podeliti se na dva stejdža gde će sa DJ gostima praviti prepoznatljivu atmosferu Alter Kluba.

Line up u Left_Room-u predvodi SillyHead Marko Vuković, gost iz Beograda, a društvo u ime AlterNacije praviće mu Klaus i A.P. Očekujte dobar i energičan tech house koji vešto flertuje sa technom.

U Right_Room-u nastupiće novosadski prijatelji, iskusni Dee Face iz HNS-a i mlađani jahač apokalipse Yeah Left, uz AlterPodršku koju čine ArhiteK i Gregor. U ovoj sobi zaboravite na muziku ograničenu žanrovima  i uživajte, uživajte, uživajte.

Na AlterNacija page-u potražite sve potrebne informacije vezane za Alter Klub, ali i priliku da osvojite pozivnice za ovaj veseli event. Redovno pratite dešavanja i osvojite besplatan upad.

 

 

 AlterNacija pres. Alter Klub

AlterNacija pres. Alter Klub

 

 

Vidimo se u Alter Klubu!
06.05.2011. Club Compressor
AlterNacija pres. Alter Klub

[Left_Room]
Marko Vuković
Klaus
A.P.

[Right_Room]
Dee Face
Yeah Left
ArhiteK
Gregor

+ AlterPerformeri

Upad: 200 din
Pozivnice važe za jednu osobu do 01h