Home

VESTI

Alpha Centauri & Chaotic Beats presents

No Comments Najave

Andromeda & Chromosome, xLagoomAnders Nilsson je čovek koji stoji iza dva legendarna trance projekta, Andromeda i Chromosome.

Kada je album "Temptations" izbačen na trzište napravio je veliko komešanje na trance sceni.  Prvo izdanje je izašlo pod Spiral Trax etiketom a naredna izdanja za Engleski Transient Records. Posle izlaska prvog albuma i preko 100 izdanja na kompilacijama sa prodajom preko 100.000 kopija, našao je svoje mesto na gotovo svim većim trance festivalima širom sveta: Boom, Trancendence, Ozora, Full Moon, Rainbow Serpent.

 

Clubbing.rs muzički magazin, u saradnji sa organizatorima, vas vode na ovaj event. Ulaznice se dele isključivo pripadnicama lepšeg pola. 3×2 ulaznice su nam na raspolaganju i biće pravilno raspoređene i podeljene u naredne 3 nedelje. Zainteresovani je potrebno da nam pošalju email na nagrade at clubbing dot rs, koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Andromeda & Chromosom"

 

Njegov jedinstveni zvuk i sposobnost da spoji neodoljive melodije u svoju muziku uopšte ne predstavljaju nešto čudno, znajući da je njegov otac bio jedan od poznatijih violinista a njegova majka folk plesačica, što stvara savršenu podlogu za njega.

 

Projekat  Andromeda je uvek težio ka inovacijama, tako su u sklopu svojih live nastupa prezentovali i testirali Sonalog Midi Suit, midi kontroler koji se oblači i koji se kontroliše sekvencerom koji prati vaše plesanje i kretanje.

 

Andromeda & Chromosome

 
Od malih nogu počeo je veoma da se interesuje za muziku, tako je sa 8 godina dobio svoj prvi sintisajzer. Završio je srednju muzičku skolu, i bio član nekoliko rock i pop bendova, da bi se na kraju definitivno okrenuo elektronskoj muzici, nalazeći inspiraciju od velikana elektronskog zvuka, kao što su: Depeche Mode, Pink Floyd, Vangelis i Jean Michelle Jarre.

Sa velikom ekspanzijom kompjutera Anders napušta analogno miksovanje i u potpunosti se posvećuje digitalnom svetu,i posle dve godine napornog rada dobili smo remek delo progressive trance muzike, debi album "Temptations". Posle takvog starta projekat Andromeda je nastavio u svom prepoznatljivom stilu, i postavio standarde u produkciji progressive trance zvuka.

Anders je pored projekta Andromeda imao pune ruke posla i sa svoja druga dva projekta – Chromosome i Soul Surfer. Zajedno sa Linus Erikssonom predstavlja takođe veoma poznat trance projekat – Chromosome. Oni su 2008 godine izbacili na trzište mega hit album "DMT Cowboys".

 

Andromeda & Chromosome

 

DATUM:
21. Novembar 2009

MESTO:
XLagooM [Svetozara Radica 5]

VELIKI KLUB:
ANDROMEDA live! ( Dream Vision Media. / YSE Records )
CHROMOSOME live! ( Dream Vision Media)
Back 2 back podrska:
Alpha Centauri DJs
Chaotic Beats DJs

MALI KLUB:
XPERIMENT & FRIENDS