Home

VESTI

Allaby @ xLagooM

No Comments Najave

Allaby @ xLagooM

Allaby je bez sumnje jedan od najuzbudljivijih trance live act-ova koji dolaze iz Velike Britanije u poslednjih nekoliko godina.

 

Poznati trance kritičari/web portali ocenjuju da je Matt Allaby jedan od producenata koji će preporoditi psy-trance kao pravac, i sačuvati ga od  pogubnog uticaja monotone i šablonski napravljene muzike koja je u poslednje vreme preplavila trance scenu. Allaby je sticao sve više iskustva svakim novim nastupom, sa svojim zaista jedinstvenim zvukom koji se može okarakterisati kao kombinacija jutarnjeg full-on-a i progressive trance-a.

 

Od 2002. godine pa sve do sada izdao je nekoliko singlova za neke od vodećih izdavačkih kuća kao što su: Nano records, Spiral trax, Twisted, Neurobiotic,  Alchemy, Digital Structures itd. Allaby se nalazi i na John 00 Fleming-ovoj "Euphoria" kompilaciji, sa svojim legendarnim remixom pesme: Egg – The angel of my soul.

 

Allaby @ xLagooM

 

Allaby je postao popularan nakon izuzetnih nastupa na velikim festivalima: Glade (Velika Britanija), Sonica (Italija), Ozora (Madjarska), Voov (Nemačka), Taz & Kabalah (Izrael), Universo Parallelo (Brazil), Aurora (Grčka), Rainbow serpent (Australia), Glastonbury (Velika Britanija). Njegov debi album očekuje se uskoro u izdanju Nano records-a.

DATUM: 6. Februar 2010
MESTO: XLagooM [Svetozara Radica 5]

VELIKI KLUB:
ALLABY live! (Nano Records, UK)
Back 2 back podrska:
Alpha Centauri DJs
Chaotic Beats DJs

MALI KLUB:
BUCA | DOVLA | STOLE