Home

VESTI

Alex Kenji u Beogradu 28. oktobra

No Comments Najave

Alex Kenji u Beogradu 28. oktobraAlessandro Bacci, aka Alex Kenji je svetski poznat i priznati DJ i producent iz Italije, sa preko deset godina iskustva. Njegovi setovi su besprekorno umiksovana selekcija tech-housea, od 'deep' pa sve do tvrdjeg zvuka, tako da neprestano teraju ljude na igru i drže dobru atmosferu u klubu.

 

Kao deo domaće podrške 28. oktobra u Haciendi nastupiće Toris Badić,Oysha i Nemax Jackmill…

 

Žurka ce se održati u petak 28.10 u Haciendi (prostorije bivše fabrike BEKO) koja se nalazi preko puta okretnice tramvaja i Zoološkog vrta na Dorćolu.

Karte za ovaj dogadjaj možete kupiti u tržnom centru Ušće kao i na svim prodajnim mestima Eventima u Beogradu po ceni od 490 dinara.

 
Tokom svoje karijere izdavao je pesme i pod sledećim pseudonimima : Yoshie Chandler, Combo, Green Sugar, HouseLovers, D.L.D.,Orange Love, Kaiko, Itchy Bit… Njegove pesme mogu se čuti u setovima svih poznatih svetskih DJeva, a medju najveće fanove njegovog zvuka ubrajaju se Pete Tong, JUSTICE, Kaskade, Hernan Cattaneo, Chris Lake, BSOD, John Dahlback, Inpetto, Jean Claude Ades, Demi, Omid 16b, Desyin Masiello, Joachim Garraud, King Roc, Jason Nevins, Cirez D, Jon Gurd.

 

 

 Alex Kenji u Beogradu 28. oktobra

Alex Kenji u Beogradu 28. oktobra

 

Nastupao je po skoro celoj evropi kao i Brazilu, Argentini, Meksiku, Sjedinjenim Americkim Državama … Van klubova, Alex je, zajedno sa Manuel De La Mare, suvlasnik izdavačkih kuća '303Lovers' i 'Hotfingers'. Od svog osnivanja 2007. pa do danas, ove dve kuće prodale su preko 80.000 pesama na internet muzičkim prodavnicama.

Sem gore pomenutih, Alex je izdavao i za sledeće izdavačke kuće : Spinnin [NL], ToolRoom [UK], EMI [Italy], UNIVERSAL[CH], 9records [IT], Beef Records [Australia], EQ [Australia], Electronica/Cyber [France], Starter Records [Canada], Serial Records [France], Presslab Records [Italy], Deeper Substance [UK], Send Records [UA], Portamento Records [USA], Ingrooves [USA], Omnis Recordings [IR] i još mnogo drugih.

 

Toris Badić od 1995 do 2009 nastupa pod imenom Dj Thumb. 2010 počinje producentsku karijeru pod imenom Toris Badic. 2011 potpisuje prva izdanja i probija se na svetskoj house sceni izdavanjem za lejblove : Code2, Human Garden Music, Muzik Xpress, Pornostar Records…

Oysha u 2005 postaje jedan od oficijalnih djeva Tuborg's Loud & Clear žurki, I od tada nastupa na velikom broju evenata sa svetski poznatim djevima…Oysha je takodje rezident u najpoznatijim zimskim i letnjim klubovima u Beogradu (Tube, Sound). Odlikuje ga eklektičan stil muzike, sa naglaskom na disco house…

I Nemax Jackmill koga karakterišu energični setovi, prošarani tech house ritmom, ponekad I progresivnijim zvukom…on će zasigurno začiniti ovaj event svojim prepoznatljivim edit-ima pesama koji su dobili značajan support od strane producenata i djeva u Evropi….

Sve dodatne informacije mozete dobiti na: 065/47 55 115