Home

VESTI

Alan Fitzpatrick sprema tehno spektakl

No Comments Najave

Alan Fitzpatrick sprema tehno spektaklPosle nastupa na Ibici, u Njujorku i Amsterdamu, DJ i producent, Alan Fitzpatrick, po prvi put gostuje u Beogradu, u subotu 15. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, u okviru jesenje sezone Lucky Records žurki, tradicionalno podržanih od strane Heinekena.
 
Nakon što se 2009. godine, pridružio poznatoj etiketi Drumcode, Adama Beyer-a, Alan Fitzpatrick postao je tražen širom sveta. Od tada je za ovu etiketu izdao deset samostalnih EP-jeva, a poslednji  „Turn Down The Lights“ objavljen je pre nekoliko dana, pa će domaća publika imati priliku da premijerno čuje nov materijal.
 

Iako je bukiran svakog vikenda, Alan već radi na izdanju za Len Faki-jevu etiketu, koje priprema za sledeću godinu. Planira novi album za Drumcode i remiks za špansku etiketu Suara. Ovog meseca izašlo je posebna ploča „orange vinyl“ sa njegovom trakom „Solaris“, objavljena u samo 300 primeraka.

Gost iz regiona biće dobro poznati Petar Dundov, koji je u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupima na velikim svetskim festivalima, kao što su I Love Techno, EXIT, Awakenings i Wire, i po popularnim klubovima poput Berghain-a, Matter-a, Womb-a, Air-a, Fuse-a i Space-a.

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records-a, zajedno sa Heinekenom, koji već godinama nudi originalni koncept najboljeg klupskog provoda, nastupiće i beogradski producent  DJ Speedy koji se pored rada na novoj etiketi “Lucky Light Ltd” vratio s nastupa na čuvenom Amsterdam Dance Eventu. Iz Subotice dolazi Dj Dfndr, vlasnik etikete Speed Progress Records, poznat po dugogodišnjoj rezidenturi u kultnom klubu Lifka.

 

 

 Alan Fitzpatrick sprema tehno spektakl

Alan Fitzpatrick sprema tehno spektakl

 

 

Heineken, vodeći svetski premium brend svojom kampanjom “Dance More, Drink Slow” i ovog puta poziva na odgovornu konzumaciju. Uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly", Heineken podseća ljubitelje elektronske muzike da na podijumu više plešu i sporije piju.

Prvi kontingent ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, rasprodat je u rekordnom roku, dok je sledeći kontingent ulaznica u prodaji po ceni od 990 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.