Home

VESTI

Alan Fitzpatrick prvi put u Beogradu!

No Comments Najave

Alan Fitzpatrick prvi put u Beogradu!Nakon uspešnog otvaranja jesenje sezone Lucky Records žurki, tradicionalno podržanih od strane Heinekena, na sledećem događaju nastupiće DJ i producent, Alan Fitzpatrick, koji će se u subotu, 15. novembra, u Hangaru kod Luke Beograd na adresi Knežopoljska 3, prvi put predstaviti domaćoj publici.

   

Ozbiljnu svetsku reputaciju Alan Fitzpatrick zaslužio je radom za popularnu etiketu „Drumcode“, gde je razvio sposobnost da sjedini različite stilove u sopstvenoj produkciji.

  

Izdanja kao što su “Skeksis”, “Always Something For Nothing”, “For An Endless Night” i “Prometheus” najbolji su pokazatelji Alanove veštine da napravi univerzalne popularne tehno trake, koje uvek ostvare kontakt sa raznovrsnom publikom.
  

Ovakva  produkcija i pozitivne reakcije, otvorile su mu put do popularnih klubova širom sveta. Njegov set iz 2011. godine, za BBC Radio 1 Essential Mix naišao je na odobravanje, kako od starih, tako i od novih fanova. U ovoj godini je između ostalog uradio izdanja za etikete “My Favorite Robot” i “Quartz Records” i remiks klasika Stevie V-ja, “Dirty Cash”, iz ranih 90-ih, koji naginje ka haus zvuku.

Našoj publici hrvatsku elektronsku scenu predstaviće Petar Dundov,  jedan  od pionira tehno muzike na ovim prostorima, koji je svoja prva izdanja objavio davne 1993. godine, pod pseudonimom Unreal. Sa svojim bratom Šimonom pokrenuo je prvi hrvatski techno live act pod nazivom „Brother's Yard“. Dundov je tražen širom sveta, a iza sebe ima više od 50 singl izdanja i nekoliko samostalnih albuma.

 

 

 Alan Fitzpatrick prvi put u Beogradu!

Alan Fitzpatrick prvi put u Beogradu!

 

 

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records zajedno sa Heinekenom, koji već godinama nudi originalni koncept najboljeg klupskog provoda, nastupiće i beogradski producent  DJ Speedy i subotički Dj Dfndr.

 

Heineken, vodeći svetski premium brend svojom kampanjom “Dance More, Drink Slow” i ovog puta poziva na odgovornu konzumaciju. Uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly", Heineken podseća ljubitelje elektronske muzike da na podijumu više plešu i sporije piju.

Ograničeni broj ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po promotivnoj ceni od 690 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.