Home

VESTI

Akustični koncert u KC REX

No Comments Najave

Akustični koncert u KC REXScarz Of Culture promotions u saradnji sa Destiny tourbooking Vam s ponosom predstavljaju Scorpios Tour 2011.

 

Ovaj jedinstveni akustični bend – projekat sačinjen je od frontmena poznatih sastava Američke alternativne rock i punk scene sa početka devedesetih.

 

Scorpios su: Joey Cape (Lagwagon), Tony Sly (No Use For A Name), Jon Snodgrass (Drag The River) i Brian Wahlstrom. Kao specijalni gost, pre koncerta, nastupiće naš poznati pisac Marko Vidojković.

 

Joey Cape i Tony Sly se mogu nazvati pionirima modernog punk-a, koji su osnivanjem bendova Lagwagon i No use for a name pre dvadeset godina postavili temelje ove muzike. Oba izvođača imaju veliki broj studijskih albuma iza sebe, po nekoliko bendova i solo projekte.

 

Joey Cape je član punk benda Lagwagon, experimental indie-rock benda Bad Astronaut, i all star cover benda Me First & the Gimme Gimmes. Izdao je do sada tri solo akustična albuma. Kao što sam kaže ‘’I punk i akustična muzika dele sličan intenzitet i integritet. Dinamički su vrlo različite, ali su jako slične po tome što im je iskrenost u pristupu gotovo ista’’.

 

http://www.joeycape.com/

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=WuNbMNkND1k|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Soulmate (Acoustic), by Tony Sly & Jon Snodgrass [HD]

 

 

Tony Sly, frontmen čuvenog punk benda No Use For A Name, de na ovoj turneji promovisati svoj novi album pod imenom Sad Bear. Ovo je njegov drugi solo album nakon uspešnog 12 songs programe.

 

http://fatwreck.com/band/index/97

 

Beogradska publika de imati priliku da uživa u hitovima matičnih bendova članova sastava Scorpios. Pored toga bide izvedene pesme njihovih solo projekata, kao i po koja obrada.

 

Koncert je zakazan za petak 21. oktobar sa početkom u 21 čas u Kulturnom Centru Rex, u Jevrejskoj 16. Karte se mogu kupiti u pretprodaji u Beogradu, u Rex-u od 10h do 17h i Felix shop-u svakoga dana od 10h do 20h, a u Novom Sadu u Omladinskom centru CK13 od 17h do 23h. Cena karte u pretprodaji je 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara.