Home

VESTI

Adam Bayer za Beograđane

No Comments Najave

U 2009. godini za Vas smo pripremili niz muzičkih događaja organizovanih u visokoj produkciji, sa veoma interesantnim stranim gostima. Već na prvom događaju, 21.FEBRUARA.2009. godine u EXPO centru, nas očekuje zanimljiv line up.

 

Podsećamo Vas da iskoristite priliku i svoju kartu nabavite na vreme. Trenutna cena karte je 1090 dinara.

ADAM  BAYER zvezda Skandinavske techno scene, koji je muzikom počeo da se bavi jos pocetkom 90-tih godina. Danas je zahvaljujući produkciji i osobenom DJ stilu jedna od največih svetskih atrakcija. Njegov najistaknutiji nastup ove godine bio je na muzičkom festivalu Awakenings 2008.

SLAM fantastični dvojac, koji je skoro proslavio 10 –godisnjicu PRESSURE NIGHT u Glazgovu, a obeležili su je izdanjem techno mix cd-a, za naslovnu stranu decembarskog izdanja časopisa MIXMAG.U januaru SLAM izdaje i drugi singl na njihovom novom lable-u PARAGRAPH.Taj lable ima veliku podršku od vodećih dj-eva kao sto su Richie Hawtin, Adam Beyer, Anja Schneider i mnogi drugi…

 

Vidimo se tamo, naravno Cool

 

 

 

Jedan od  njihovih značajnijih nastupa ove godine bio je na muzičkom festivalu T IN THE PARK 2008.

I naravno za potpuni užitak, najbolji ambassadori elektronske muzike sa ovih prostora, a i istočne Evrope, MARKO NASTC, TOMY DECLERQUE I MARKO MILOSAVLJEVIĆ.

 

 

Pretprodaja karata je u toku na sledećim pretprodajnim mestima i po sledećim cenama:

Beograd – Bilet Servis
Novi Sad – Mamut megastore
Niš – Mamut megastore