Home

VESTI

Absolutni Vikend u klubu The Tube

No Comments Najave

Absolutni Vikend u klubu The TubeVeć više od godinu dana Butch drži prvu poziciju na “Most Charted Artist” na Resident Advisor chart listi kao i na top 10 listi DJ_eva.

 

Jedan od njegovih najskorijih uspeha je nagrada za “traku sezone” pod imenom “No Worries” koju je dobio od strane Pacha Ibiza DJ Awards.

 

Izdavanjem svog drugog albuma “Eyes Wide Open” na svom novo otvorenom lejblu “Bouq”, Butch ponosno slavi svoju nezavisnost i samopouzdanje. 

 

Njegovo prvo izdanje “Papillon” iz 2008. godine omogućilo je ovom producentu da predstavi svoju ljubav i veliki broj ideja u dance muzici, od pumping techna preko tech house-a, pa do eksperimentalnog minimalističkog zvuka.

Njegova izdanja “Mushroom Man”, “Earth” i “Amelie” nalaze se u plejlistama istaknutih imena kao što su Richie Hawtin, Dubfire, Ricardo Villalobos, Luciano i mnogih drugih. Njegovo drugo izdanje “On The Line” je bilo toliko uspešno da mu je donelo dve nominacije u kategorijama “Best Techno” i “Best Remix Techno” na Beatport-ovoj dodeli muzickih nagrada.

 

 Absolutni Vikend u klubu The Tube

Absolutni Vikend u klubu The Tube

 

 

Svojim impresivnim DJ veštinama koje pokazuje u legendarnim klubovima Rex (Pariz), Fabric (London), Cocoon (Frankfurt), Flex (Beč) ili Watergate (Berlin) konstantno dobija sve više fanova. Producentski radovi Butch_a su od 2007. godine već 8 puta proglaseni za “Number 1” na eminentnim sajtovima Decks.de i Beatport.com.

Lejblovi za koje on izdaje su Cecille, 8bit, Area Remote, Trapez, Bouq. Domaća podrška Dj Peppe. Ulaz besplatan.

 

{xtypo_quote}26.02. Pookie, Dave Floyd
Pookie, sada već internacionalno priznat DJ, čija se izdanja nalaze na Nocturnal Groove i Defected, svetski uglednim kućama, a pored njega u DJ boothu  muziku pušta Floyd,  beogradski DJ i producent čije bootleg-evrte imena poput Roger S-a i Dirthy South-a. Ulaz besplatan.{/xtypo_quote}