Home

VESTI

“A State of Trance” paketi za fanove

No Comments Najave

"A State of Trance" paketi za fanoveZbog velikog interesovanja za grupne dolaske na trens spektakl "A State of Trance" 3. marta u Beogradskoj areni, Insomnia Global SEE omogućila je posebnu povoljnost za grupnu kupovinu regularnih ulaznica.

Od četvrtka, 9. februara, u prodaji su "ASOT 550 Fan paketi: 10 + 1", kojima se kupovinom 10 regularnih ulaznica dobija 1 gratis.

 

Regularna cena karte iznosi 2.900 dinara (pristup nivoima 100, 200 i 400) a na raspolaganju su prodajna mesta u Srbiji: blagajna Beogradske arene, Ušće Shopping Center, Bilet centar, Gigstix u Novom Sadu kao i online prodaja putem sajtova: gigstix.com, tickets.rs i ig-see.com.

 

Sve informacije mogu se naći na adresi www.ig-see.com i na zvaničnoj Facebook strani: facebook.com/ASOTBelgrade.

Globalni trens spektakl, Armin van Bjuren (Armin van Buuren) i A State Of Trance konačno nastupaju u Srbiji, što predstavlja dvostruku premijeru u Beogradskoj areni! Ovaj događaj organizuje  Insomnia Global SEE, organizator zaslužan za prethodni i budući Sensation u Srbiji. Pored Armina u Beogradu će nastupiti značajna DJ imena današnjice: Andy Moor, Dash Berlin, Judge Jules, Markus Schulz, Setrise i Simon Patterson.

 

 

 Dash Berlin

Dash Berlin

 

Arminov  A State of Trance (ASOT)  je jedan od najomiljenijih radijskih programa na svetu, koji svoje jubileje slavi organizovajem velikih događaja na dva kontinenta u trajanju od četiri nedelje. Ove godine, ASOT 550 kreće iz Beograda, koji je prvi među samo 6 gradova na svetu koji će biti domaćini ovom nesvakidašnjem spektaklu (ostali gradovi: Moskva, Kijev, Los  Anđeles, Majami i Den Boš).

A State Of Trance dovešće u Beograd mnogobrojne fanove širom sveta, kao što  se dogodilo i 2011. godine kada je Insomnia Global SEE organizovala Sensation, takođe u Beogradu.

Armin van Bjuren je već četiri godine za redom proglašen za najboljeg  DJ-a na listi “DJ Mag Top 100”, osvojio je nagradu za “Najbolji Mix radijski šou” na Zimskim muzičkim konferencijama 2006, 2007, 2008, 2009 i  2011. 

 

 

 

 Markus Schulz

Markus Schulz

 

 

Armin je, najavivši novu turneju, izjavio: “Kao i prošle godine, želim ponovo sve da uradim tako da ASOT 550 pretvorim u prvoklasni svetski događaj. Veoma se radujem što ću ovaj doživljaj podeliti sa svim slušaocima, posetiocima i DJ-evima!”
 
A State of Trance je veoma popularan šou više od deset godina. To je jedan do napopularnijih i najomiljenijih nedeljnih radijskih programa sa preko 15 miliona slušalaca u 26 zemalja, preko 30 radio stanica širom sveta kao i putem satelita i internet radija.