Home

VESTI

4. rođendan lejbla WAXX TRAX

No Comments Najave

4. Rođendan lejbla WAXX TRAX – u gostima IN AETERNAM VALE I NTHNG, 5. decembar, Drugstore

LINEUP

BIG ROOM:
In Aeternam Vale (Minimal WaveDEMENT3D)
nthng (Lobster ThereminMörk)
Stepn‡ak
raum.null
NEUTRON B2B Schlitz B2B BOLELEE

BLACK ROOM:
Luuk De Jung
Matej Rusmir
Dušan Lilić
AASKA
Vladimir Savić b2b Rope
Doo B2B SMT#nG

CHAMBERS:
DJ Lil Taty
Poor Henry
SAUD

Beogradski lejbl WAXX TRAX ove subote proslavlja 4. rođendan i u goste nam dovodi neka od najtraženijih imena elektronske muzike danas. Zanimljivo je da će Dragstor za ovu priliku otvoriti sve svoje odaje da bi smestio 14 nastupa u koje će biti uključeno 19 izvođača.

Prvi gost je legendarni In Aeternam Vale koji je aktivan od 1983. godine. IAV je nastao kao bend formiran od strane njegovog trenutno jedinog člana Lorana Prota i Paskala Obera. Sa nedavnim izdanjima i reizdanjima na lejblovima kao što su Minimal Wave, Jealous God i Contort Records postalo je jasnije koliko je uticaja IAV izvršio na producente današnjice. Samo neki od muzičara koji prave muziku koja je ispred svog vremena dobiju šansu da imaju pravi kambek. Tako muzika koju pravi IAV sada dolazi do potpuno nove publike. Tim kluba Dragstor je u jednom intervjuu izjavio da bi upravo nastup In Aeternam Vale u Velikoj sobi Dragstora bio ispunjenje svih snova. Evo prilike da prisustvujemo ispunjenju toga sna.

IN AETERNAM VALE live at the atomic café 1984

O nthng, producentu iz Amsterdama, se veoma malo zna. Inspirisan počecima tehna i trensa, nthng spaja tektonske bitove sa opijajućim melodijama koje se gube u jutarnjem suncu. Njegovi prvi EP-jevi koje je izdao za Mörk, pod-lejbl Lobster Theremin-a, prikazuju mračniji stil dok 3 LP-ja udaraju jače i istraživanja su na teritoriji sa više BPM-a. Poslednje izdanje za etiketu Delsin “Trun To Gaia” beleži sublimiranu avanturu  na vinilu.

Nthng – Untitled

Pratite WAXX TRAX:

http://www.soundcloud.com/waxx-trax
http://www.youtube.com/waxxtraxTV
http://www.facebook.com/waxxtrax
http://www.mixcloud.com/waxxtrax
http://www.twitter.com/waxxtwax

Ograničen broj early bird karata se može kupiti u Leila Record Shop-u za 500 rsd dok će karte na ulazu u klub koštati 600 RSD pre 1 ujutru i 800 rsd nakon 1 ujutru.

Pridružite se FACEBOOK EVENT-u.
Pratite Drugstore Facebook i Instagram.