Home

VESTI

1st RAVE u Mehanizmu

No Comments Najave

1st RAVE u MehanizmuKoncept RAVE (Radical Audio Visual Experience) žurki, odnosno sam naziv prvi put ulazi u upotrebu 80tih godina prošlog veka kao opis subkulture koja je tada rapidno rasla kroz Acid house pokret, koji je zapravo i preteča kompletne elektronske muzičke scene.

  

Danas, 30 plus godina kasnije svedoci smo opšte ekspanzije i napretka tehnologije koja je omogućila velike festivale i nezaboravna iskustva mnogim posetiocima rave dogadjaja.

  

Medjutim, opšti je utisak starije garde rejvera da je negde usput zaboravljena srž ovih okupljanja, a to je PEACE, LOVE & UNITY. Iz tog razloga klub Mehanizam 25og Novembra,  smelo pokreće serijal žurki upravo pod nazivom rave koji će pokušati da masovno okupi sve rejvere oko pomenute suštine. Line up za ovaj prvi dogadjaj pažljivo i simbolično odabran, na čelu sa legednom Božom Podunavcem, potpomognut kako već uveliko prisutnim domaćim dj-evima DR.ADJI i Mare Rejv Olupine, tako i mladom nadolazećom snagom, gostom iz Sarajeva – Alexander de Funk.

 

 

 1st RAVE u Mehanizmu

1st RAVE u Mehanizmu

 

 

Line Up:

– DR.ADJI
– ALEXANDER DE FUNK
– BOŽA PODUNAVAC
– MARE REJV OLUPINE  

Petak, 25. Novembar, ulaz u klub je FREE do 1h, a nakon toga cena ulaznice iznosiće 300din.

Event link: www.facebook.com/events/2163591587199275