Home

VESTI

12 godina KONKRITA @ Monsun

No Comments Najave

12 godina KONKRITA @ Monsun2003. godine zvanično je formirana organizacija Concrete Djz sa ciljem da donese svoj dodir na elektronskoj sceni, organizovanjem događaja i muzčkom produkcijom, nudeći ono što je osećala i iza čega je stajala, beskompromisni Tehno zvuk.

  

Danas, nakon više od jedne dekade postojanja, organizacija iza sebe ima mnoštvo organizovanih partija koji se i dan danas pamte i prepričavaju, i kroz svoj produkcijski rad oplemenila je podijume širom Srbije i sveta.
  

Originalnu četvorku u vreme formiranja Concrete Djz-a činili su Matsura, Luka, Mita i Filip. I dok se u međuvremenu ekipa donekle promenila, i neke članove zamenili novi prijatelji, a takođe neki nezvanični članovi postali deo porodice, danas, nakon 12. godina, što je i povod za ovu proslavu, ekipu čine Luka, Mita, Bojan, Matsura i Ćusa, koji će u subotu 5. decembra u Monsunu i nastupati zajedno nakon više godina. Jedinstvena je prilika čuti i videti ove ljude na okupu a takođe i dobar povod da ljubitelji pravog undergrounda ponovo plešu uz prepoznatljive betonske ritmove. Nostalgija nije ono čemu ovi momci teže, tako da budite spremni na poznatu energiju i vajb koji karakteriše Concrete Djz ali i moderan zvuk koji se razvijao tehnološkim napretkom. Pozivamo vas da uveličate proslavu 12. rođendana Concrete Djz-a koji je zakazan za 5. decembar u Klubu Monsun i da zajedno obeležimo predstojeći period rada ove kultne ekipe.

 

 

 12 godina KONKRITA @ Monsun

12 godina KONKRITA @ Monsun

 

 

:: Lineup ::

< Concrete Djz >

ĆUSA
MATSURA
LUKA CONCRETE
MITA CONCRETE
BOJAN VUKMIROVIĆ

Ulaz besplatan do ponoći.
Nakon ponoći   250RSD

www.concretedjz.info
www.edit-tehno.net

FB Event:  
www.facebook.com/events/482505701921598

Klub Monsun, Travnička 3
Beograd, Savamala
Radno vreme: 23:00-05:00h