Home

VESTI

Silkskrin – Svilena mušema

No Comments Lifestyle

Silkskrin - Svilena mušema

Dragi prijatelji, godina je pri kraju i vreme je da se saberu utisci iz ove jadne i bedne dve hiljade devete. Budite u toj čarobnoj noći zajedno sa nama u KC Grad 12.01.2010. u 18h i pomozite nam da se provedemo kao nikada pre.

 

Predstavićemo vam 12 ekskluzivnih grafika načinjenih u intrigantnoj tehnici sito štampe (što je banalan prevod, dragi naši prijatelji, engleske reči silkscreen) koje ćete moći da kupite i ponesete sa sobom kući po zaista ponižavajuće niskim cenama čak i za naše mizerne standardne.

 

Pošto želimo da vam 2010. bude makar loša koliko i ova prethodna, a nikako gora od nje, grafike su odštampane u dve boje: crnoj i jednoj od fluo boja. Ako već i krene loše (a nema razloga da ne bude tako) neka bar radioaktivni odsjaj ovih boja iz kante za otpatke najavljuje neka bolja vremena koja nam neumitno stižu.

Silkskrin - Svilena mušema

 

 

Vaši Milica Pantelić, Natalija Dabić, Monika Lang, Olivera Indjić, Željko Lončar, Nebojša Petrović, Mane Radmanović, Marko Gole, Bratislav Milenković, Marko Veljić, Metaklinika, Nikola Korać.