Home

VESTI

“Mikser Design Expo” u Savamali

No Comments Lifestyle

"Mikser Design Expo" u SavamaliKulturna organizacija Mikser poziva industrijske dizajnere, arhitekte, studente, zanatlije i ostale preduzetne entuzijaste da donesu svoje proizvode, prototipove, makete i učestvuju u prodajnoj manifestaciji Mikser Design Expo.

 

Izložba će se održati  u subotu 11. februara, od 17.00h do 21.00h, u novom gradskom prostoru "Mikser House" u Savamali, Karađorđeva 46.

 

U cilju sve veće vidljivosti domaće kreativne scene, formiranju tržišta autorskog dizajna i animiranja potrebne publike, organizacijaMikser pokreće prodajnu platformu "Mikser Design Expo" i poziva dizajnere da potpuno besplatno izlože svoje kreacije, od industrijskog dizajna preko nameštaja, rasvete, opreme enterijera, upotrebnih predmeta, do proizvoda od recikliranih  materijala.

Kandidati mogu da se prijave do srede 8. februara u 23.59h, slanjem maila na adresu mde@mikser.rs

Prijava treba da sadrži:
1) ime izlagača ili naziv studija / radionice;
2) spisak radova koji će se prodavati, sa kratkim opisom i okvirnim dimenzijama radova;
3) kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica (opciono)).

 

 

"Mikser Design Expo" u Savamali
"Mikser Design Expo" u Savamali

 

Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Prijave ne podležu selekciji, već se prihvataju prema redosledu prispeća. Finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 9. februara u 12h.

Svaki učesnik će imati na raspolaganju svoj prodajni prostor od 2 do 16m2, u zavisnosti od broja i veličine izloženih artikala. Izlagači sami opremaju svoj prodajni prostor koji mora biti postavljen do 16h u subotu 11. februara, jedan sat pre početka događaja. Mikser House obezbeđuje prostor, posetioce, dj program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića.

U duhu organizacije Mikser, izlaganje i ulaz na manifestaciju Mikser Design Expo su besplatni.

Kontakt i detaljnije informacije: Milan Nešković /+381 62 80 40 135

MIKSER je multidisciplinarna, multikulturalna platforma koja se bavi afirmacijom kulturne industrije regiona i organizacijom najvećeg regionalnog festivala kreativnosti. MIKSER FESTIVAL se odvija u poslednjoj nedelji maja u zanemarenim industrijskim četvrtima Beograda.