Home

VESTI

Mikser Design Exchange @ Mikser House

No Comments Lifestyle

Mikser Design Exchange @ Mikser HouseKulturna organizacija Mikser poziva industrijske dizajnere, arhitekte, studente, zanatlije i ostale preduzetne entuzijaste da donesu svoje proizvode, prototipove, makete i učestvuju u prodajnoj manifestaciji Mikser Design Exchange.

Manifestacija će se održati u subotu 10. marta, od 14.00h do 20.00h, u novom gradskom prostoru "Mikser House" u Savamali, Karađorđeva 46. Mikser Design Exchange će se nadalje održavati svake druge subote u mesecu na istoj lokaciji.

 

U cilju sve veće vidljivosti domaće kreativne scene, formiranju tržišta autorskog dizajna i animiranja potrebne publike, organizacija Mikser pokreće prodajnu platformu „Mikser Design Exchange“ i poziva dizajnere da izlože svoje kreacije, od industrijskog dizajna preko nameštaja, rasvete, opreme enterijera, upotrebnih predmeta, do proizvoda od recikliranih  materijala.
 
Kandidati mogu da se prijave do srede 7. marta u ponoć, slanjem maila na adresu mde@mikser.rs

Prijava treba da sadrži:
1) ime izlagača ili naziv studija / radionice;
2) spisak radova koji će se prodavati, sa kratkim opisom i okvirnim dimenzijama radova (po mogućstvu fotografije radova – bilo kog kvaliteta);
3) kontakt (telefon, e-mail adresa, web stranica/facebook grupa – opciono).

 

 

Mikser Design Exchange @ Mikser House
Mikser Design Exchange @ Mikser House
 

Broj prodajnih mesta je ograničen na 50. Finalni spisak učesnika biće objavljen u četvrtak 8. marta.
 
Svaki učesnik će imati na raspolaganju svoj prodajni prostor od 2 do 16m2, u zavisnosti od broja i veličine izloženih artikala. Izlagači sami opremaju svoj prodajni prostor koji mora biti postavljen do 13h u subotu 10. marta, jedan sat pre početka događaja. Mikser House obezbeđuje prostor, posetioce, DJ program i kafeteriju u prodajnom prostoru sa mogućnošću kupovine hrane i pića.
 
Zbog velikog interesovanja, učestvovanje na Mikser Design Exchange se naplaćuje 1000 RSD po izlagaču, a ulaz za posetioce je besplatan.
 
Kontakt i detaljnije informacije: Milan Nešković /+381 62 80 40 135

 
 

 Mikser House

Mikser House

 

 

I da podsetimo da će se ove subote u okviru programa Mikser House-a, od 12 do 20h u Karađorđevoj 46 održati Mikser Vintage Market, koji će se narednih meseci održavati svake prve subote u mesecu. Dođite i izaberite vintage odevni predmet ili predmet za kuću. Ulaz je besplatan.
 
MIKSER je multidisciplinarna, multikulturalna platforma koja se bavi afirmacijom kulturne  industrije regiona i organizacijom najvećeg regionalnog festivala kreativnosti. MIKSER FESTIVAL se odvija u poslednjoj nedelji maja u zanemarenim industrijskim četvrtima Beograda.