Home

VESTI

AlterNacija – Audicija za performere

No Comments Lifestyle

AlterNacija - Audicija za performereNa svojoj misiji rekonstrukcije zabave, AlterNacija je prevalila dugačak put.

 

Na mestu na kome je sada, došla je do zaključka da joj je neophodno da proširi ekipu performera, plesača i akrobata koji će učestvovati u projketima AletrNacija i udahnuti život frikovima i pojavama koje čuvaju u njihovim odajama.

 

Da bi ste postali član nove ekipe AlterNacija performera važno je, pre svega, da želite da naučite nove atraktivne veštine poput akrobatike, žongliranja, hodanja na štulama, akro-balansa itd. Kako bi ste lako ušli u ove oblasti performans umetnosti, neophodno je:

– Iskustvo iz gimnastike, plesa, baleta ili neke druge fiičke veštine…
– Visok nivo fizičke spremnosti, spretnosti i sposobnosti.

– Spremnost da deo svog vremena uložite u lični razvoj, učenje novih veština i učestvovanju u pripremi i realizacijai projekata u Srbiji i okolnim zemljama.

 

 

AlterNacija - Audicija za performere
 AlterNacija – Audicija za performere
 

Popunjavanjem formulara rezervišete svoje mesto na audiciji koja će se odigrati krajem marta, u velikoj sali Sokolskog Doma u Novom Sadu, gde ćete mati prilike da demonstrirate svoje sposobnosti pred žirijem koji će odabrati nekoliko najboljih kandidata. Odabrani kandidati imaju mogućnost da započnu trenažni i edukativni proces tokom kojeg će naučiti nove veštine i konačno i zvanično postati AlterPerformeri.

Budući AlterPerformeri time sebi otvaraju mogućnost da se uključe u mnogobrojne nastupe na najvećim festivalima, događajima i u mnogom poznatim klubovima Balkana.

Više detalja o tome kako se možete pripremiti za audiciju pronaćićete na kraju formulara .