Home

VESTI

Žurke za doček u Ljubljani

No Comments Latest

Žurke za doček u Ljubljani

Novogodišnji doček u Ljubljani, osim na gradskim trgovima, organizovan je i u lokalnim klubovima, a najveća žurka, koja je i nazvana XXL, biće održana na prostoru gradskog sajmišta.

Nastupiće dvadesetak DJ-eva, medju kojima su Veztax, Aleksij, Alex Long, Dojaja, Psiho, Qualias Dead, Torul, Symann, Pan, Benjamin Begović, Schrauff, Rayden, Dulash der DJ, Tha Disko Don, Martelli, Lux, Gee, J_Re, Bownr, Agent Mushroom, Matiaz Chrepz.

Cena karte u pretprodaji je 15 evra, do ponoći 20, a potom 25 evra.

U Cvetličarni je najavljena žurka “Zemlja pleše”, a nastupiće JAMirko i Pier + RDYO DJs (Fu, K'Pow, Roots In Session, Zeds, KoLTeK, Ubu, Mašimo), uz vizuelni program VJ Rasta on the mouse.

 

Žurke za doček u Ljubljani
 
 
Novogodišnje veče biće moguće provesti i u Metelkovoj, pa će u klubu Jala Jala biti održan “Novogodišnji tobogan”, a za dobru atmosferu pobrinuće se DJ Dan Mitra, Admiral RAH, DJ Blash in CUich. Ulaz je pritom besplatan.

Novogodišnja žurka organizovana je i u Hala hali, kao novo izdanje “Pump Up the Jam”.

Novu godinu biće moguće dočekati za deset evra, odnosno 15 posle ponoći, uz zvuke klupske evropske komercijalne elektro produkcije i plesače.

Ljubljanski gradski doček organizovan je na Prešernovom, Mestnom i Pogačarevom trgu, kao i na Križankama, uz vatromet u ponoć.
Program na Prešernovem trgu zamišljen je za sve generacije, a nastupiće Tabu, Alenka Godec s grupom, Victory i pevačica Daniela, dok je “silvestrovanje” na obližnjem Mestnom trgu namenjeno nešto zahtevnijoj publici koju će zabavljati Stari Mački, Eroika i Manca Izmajlova.

Na Pogačarevem trgu nastupiće slovenački izvođači popularne i narodno-zabavne muzike (Vili Resnik, Krila, Ansambl Bratov Poljanšek), dok će na Križankama biti program za ljubitelje alternativne rok muzike, a nastupiće Incurabili, Muškat Hamburg, R5PS, Slon in sadež, Metalsteel i DJ James Riviera.

 

 

 

 

 

Izvor:

SEEcult.org