Home

VESTI

“Wrong” pokreće Sound of the Universe

No Comments Latest

Depeche Mode

Snimak svetske premijere novog singla Depeche Mode – Wrong, sa dodele Echo nagrada u Berlinu održane u subotu, 21. februara, tokom dva dana posle ceremonije bio je najgledaniji klip na youtube.com.

Ovaj snimak je do sada pogledalo više od 150.000 ljudi, a na youtube.com postavljeni su i drugi snimci nastupa Depeche Mode iz Berlina. U nastavku Vam prikazujemo jedan od live izdanja from Berlin.

Publika na dodeli Echo nagrada je imala priliku i da vidi novu scenografiju koja se očekuje na njihovim koncertima tokom predstojeće svetske turneje. Dizajn nove Depeche Mode scenografije, kao i omota za njihov dvanaesti studijski album, ponovo potpisuje priznati holandski umetnik Anton Corbijn koji sa bendom sarađuje od 1986. godine. Fanovi su mogli premijerno da čuju pesmu Wrong, koju će Depeche Mode 6. aprila objaviti kao najavni singl za svoj novi album Sounds of the Universe.

Paralelno sa objavljivanjem standardnog CD formata, novi album Sounds Of The Universe će moći da se kupi i u specijalnom Box Set izdanju koji će sadržati tri diska i DVD. Prvi disk biće album, drugi će sadržati bonus pesme i remiske, dok će na trećem po prvi put u njihovoj trodecenijskoj karijeri biti objavljeno 14 demo snimaka.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=L2GaCnAiuvo|width=450|height=277{/mgmediabot2}

 

DVD donosi tri filma i to Making The Universe o snimanju albuma, Usual Thing i Try And Get The Question In The Answer, odnosno razgovor sa bendom o studijskim tehnikama korišÄ‡enim na novom albumu. Dodatni film biće Sounds Of The Universe koji ukratko prikazuje delove svih pesama sa albuma. DVD će sadržati i spot za pesmu Wrong koju režira Patrick Daughters. Boks set donosi i specijalni miks celog albuma u „DTS 5.1 surround“ zvučnoj tehnici.

Boks set imaće i dve knjige u tvrdom povezu na 84 stranice, prvu sa svih stihovima uz prateće fotografije benda koje potpisuje Anton Corbijn i drugu sa retkim fotografijama iz studija raznih autora među kojima je i producent novog albuma Ben Hillier.

Album i prateći boks set Sounds Of The Universe biće objavljeni 20. aprila ove godine, mesec dana pre njihovog nastupa na Tuborg Green Festu 20. maja na UšÄ‡u.

Nakon rasprodatih 20.000, kapacitet je proširen sa još 10.000 ulaznica koje se nalaze u prodaji na sajtu Gigstix.com, kao i u ekspoziturama Erste banke. Ulaznice za parter koštaju 2990, za fan pit 3990, a za VIP 7500 dinara. Tuborg Green Fest po treći put u Srbiji organizuju The State of Exit, Carlsberg Srbija i Live Nation.

************************************

Stihovi za pesmu „Wrong“
:

I was born with the wrong sign
In the wrong house
With the wrong ascendancy
I took the wrong road
That led to the wrong tendencies
I was in the wrong place at the wrong time
For the wrong reason and the wrong rhyme
On the wrong day of the wrong week
I used the wrong method with the wrong technique
Wrong

There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Wrong

I was marching to the wrong drum
With the wrong scum
Pissing out the wrong energy
Using all the wrong lines
And the wrong signs
With the wrong intensity
I was on the wrong page of the wrong book
With the wrong rendition of the wrong hook
Made the wrong move, every wrong night
With the wrong tune played till it sounded right yeah
Wrong
Too long

I was born with the wrong sign
In the wrong house
With the wrong ascendancy
I took the wrong road
That led to the wrong tendencies
I was in the wrong place at the wrong time
For the wrong reason and the wrong rhyme
On the wrong day of the wrong week
I used the wrong method with the wrong technique
Wrong

 

 

 

 

Izvor:

ExitFest.org Cool