Home

VESTI

Vruce muzicko leto u Beogradu!

No Comments Latest

Ovog leta, ljubitelje rokenrola u Srbiji očekuje niz koncerata svetskih zvezda! Volfgang Klinger iz austrijske koncertne agencije "Rock&More" najavljuje nastupe R.E.M, Erika Kleptona, Rage Against The Machine i mnogih drugih.

"Naša agencija trenutno radi koncerte ovih izvođača, i realne su šanse da će se oni pojaviti u Srbiji. Voleli bismo sve da ih vidimo u Beogradu krajem leta, u julu ili avgustu" rekao je Klinger za "Politiku".

On izdvaja i Genesis, Cult, Suzan Vegu, Bilija Ajdola i mnoge druge, koji bi leto u Beogradu mogli učiniti još vrelijim!

Nastup "boga gitare" Kleptona krajem avgusta gotovo je izvestan, a možemo se nadati i kanadskom rokeru Brajanu Adamsu ubrzo nakon njega.

Već mesecima kolaju glasine o nastupu američkog benda Bon Jovi, ali Klinger kaže da "Rock&More" sa tim koncertom nema veze. Pošto je bend trenutno na turneji sa novim albumom "Lost highway", nije isključeno da će skoknuti i do Srbije. Izvori lista tvrde da je glavni problem termin koncerta, jer sve do sada ponuđene varijante koincidiraju sa festivalom EXIT u Novom Sadu.

Klinger se osvrnuo i na glasine o dolasku kraljice popa Madone na budvansku plažu Jaz.

"Njenu turneju organizuje "Live nation", a mi ćemo svakako sarađivati sa njima na evropskom delu turneje. Pregovori o njenom gostovanju na Jazu se odvijaju pozitivno, ali ugovor još uvek nije potpisan, i ne bi trebalo gađati se ciframa, kao što mediji rade. Iskreno, ne verujem da će ona stići i u Srbiju, jer ne znam ko bi to mogao da plati" zaključuje Klinger.

 

 

Izvor MONDO