Home

VESTI

Vodimo Vas na DEPECHE MODE!!!

No Comments Latest

Be creative ::: Vibe youself @ Tuborg Green Spot

 

Magazin urbane kulture Clubbing.rs organizuje:
NAGRADNU IGRU ::: “VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST”
 
Za razliku od prošle, ove godine smo Vam pripremili više kvalitetnijeg sadržaja, najava, vesti, fotografija, video klipova… ali i nagrada. Ovde smo da najavimo najnoviju nagradnu igru, pod somboličnim nazivom "Snimaj, Slikaj, Nacrtaj…", i zvaničnim “VIBEYOURSELF @ TUBORG GREEN FEST”.
 
Vodimo DVA najkreativnija člana na Tuborg Green Fest i koncert jednog od najpopularnijih i svakako najboljih svetskih bendova – Depeche Mode!
 
Zainteresovani clubberi je potrebno da nam do 8. maja 2009. godine dostave svoje radove (video klipove, fotografije ili crteže) na temu "Sounds of the universe" i to na becreative at clubbing dot rs
 
Radovi se dostavljaju isključivo u elektronskom formatu.
Video fajlovi su ograničeni na najviše 3 minuta. Uploadovati ih na Rapidshare.com i poslati nam link.
Fotografije koje nam šaljete je potrebno da budu ne manje od 180dpi.
Crteži mogu da nam se pošalju skenirani (jpg, png, bmp…) ili ukoliko ste rad uradili u nekog od programa za crtanje pošaljite nam izvorni fajl.
Svi formati su dozvoljeni.
 
Nakon dela koji je odvojen za slanje radova (od 8. maja), odmah ćemo pristupiti glasanju, gde će se svaki glas nadzirati, kontrolisati pa i brisati ukoliko je sumljiv. Pobednika će odrediti zbir bodova sakupljenih u glasanju posetilaca sajta, ali i žirija. Do tog datuma ćemo objaviti i bodove koje će radovi dobiti nakon brojanja glasova, a zatim će žiri dodelom svojih glasova objaviti pobednika.
 

 

Video klipovi će biti postavlljeni u VIDEO sekciji našeg sajta, dok će se za fotografije i crteže otvoriti posebna kategorija u Galeriji slika.
 
Apelujemo na sve zainteresovane, da će se pre svega ceniti kreativnost i fer borba, jer ih to definitivno vodi na koncert Depeche Mode-a koji nastupaju u okviru Tuborg Green Fest-a! Istovremeno, želimo naglasiti, da će se emailovi i IP adrese  koristiti radi odreÄ‘ivanja bulk (nevažećih) glasova.
 
 
 
SREĆNO SVIMA!
ZABAVIMO SE! BUDIMO KREATIVNI!

VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST

Uredništvo portala
www.clubbing.rs