Home

VESTI

Vladimir Aćić novi DJ ambasador

No Comments Latest

Elektronska muzička scena u Srbiji ostvarila je novi uspeh na internacionalnom planu sa novim izdanjima Vladimira Aćića, DJ zvezde iz Novog Sada koji sve uspešnije radi i kao producent.

 

Slovenački superstar DJ Uroš Umek, koji važi za jednog od najuticanijih ljudi na globalnoj elektronskoj sceni, u prestižnom časopisu „DJ Mag“ izabrao je upravo Vladimira Aćića za svog omiljenog producenta u 2008. godini.

 

 

 

Nakon što je već ranije dosta uticao na internacionalnu karijeru naših vodećih DJ zvezda Marka Nastića i Dejana Milićevića, Umek se zainteresovao za rad našeg već iskusnog DJ-a, ali i sve iskusnijeg producenta. Vladimir Aćić je nedavno objavio i remiks za Umekovo novo izdanje pod nazivom „Robot Audience“ za vrlo aktuelnog italijanskog izdavača „Italo Business“. Uz odličnu podršku koju je ovaj remiks dobio, Aćić je dosad objavio i nekoliko zapaženih singlova kao što su „Igranka“, „Mala Žabica“, „Marina“, te još uvek novi „Illusion EP“. Uskoro se očekuju objave još nekoliko potpisanih izdanja, meÄ‘u kojima i jedno za francusku etiketu „Basilic“.

Vladimir Aćić je svoju perspektivnu karijeru profesionalnog košarkaša zamenio sa muzičkom ali je zadržao radnu disciplinu i ubrzo postao poznat kao tehnički neverovatno vešt DJ, sa praksom rada na tri gramofona i FX ureÄ‘ajima. Ono po čemu ga kolege izdvajaju je i to da je zadržao sve zdrave navike jednog vrhunskog sportiste i odsustvo svakog poroka. To je bio i jedan od razloga zašto je Exit festival izabrao Aćića za svog modela uzora 2006. godine.

Pored našeg velikog festivala na kojem je prvi put nastupio još 2003. godine, Aćić ima višegodišnji niz internacionalnih nastupa, a trenutno se sprema za turneju po Latinskoj Americi, kao i za seriju nastupa u Italiji, Francuskoj i Španiji. Aćić je i višegodišnji član organizacije „Happynovisad“ koja stoji iza internet portala Happynovisad.co.rs i „Happynovisad Stage“-a, druge po veličini elektronske bine na Exit festivalu.

Beogradska publika imaće priliku da sluša Aćića ovog vikenda, i to na žurci posvećenoj izdanju „Robot Audience“ u subotu 15. novembra u klubu Andergraund. Pored njega, nastupiće i Dee Face, već dobro poznat beogradskoj publici, kao i Dushan iz producentskog dueta Audionova. Ulaz je slobodan do pola časa iza ponoći, nakon čega je cena ulaza 150 dinara.

 

 

Izvor
happynovisad.co.yu