Home

VESTI

Viva Music Tour

No Comments Latest

Steve Lawer DJ, producent i vlasnik muzičke kuće Viva Music, pokrenuo je jednu veoma nesvakidašnju i neobičnu turneju po klubovima na Američkom kontinentu.

 

Naime, Steve je sa svojim kolegama DJvima i producentima Tiefschwarzom i Audioflyem, prvim zajedničkim nastupom prošlog vikenda u kanadskom Montrealu, zvanično započeo projekat pod nazivom Viva Music Tour . Turneja obuhvata izvestan broj gradova širom severne Amerike a završava se 01.novembra u Majamiju.

 

Zanimljivo je napomenuti da je sponzor ove vesele ekipe web potral Beatport. Kako će ova neobična grupa provoditi dosta vremena zajedno, najavili su da će se tokom turneje itekako pozabaviti i zajedničkim radom te da će proizvode zajedničke produkcije objaviti Lawlerova Viva Music a za distribuciju će, naravno, biti zadužen Beatport.

 

 

 

Nakon prvog zajedničkog nastupa, ekipa je izrazila zadovoljstvo i zauzela veoma obećavajući i pozitivan stav po pitanju turneje i meÄ‘usobne saradnje. Šta će se sve realizovati i koliko će ovakva saradnja i zajednički rad doprineti njihovoj kreativnosti i idejama, ali i daljem zajedničkom i individualnom radu, imaćemo priliku da saznamo i čujemo krajem ove ali i početkom iduće godine.

 

 

Izvor:

STSmusic.org