Home

VESTI

Uručena MTV Best Adria Act nagrada bendu Who See

No Comments Latest

Uručena MTV Best Adria Act nagrada bendu Who SeeU podgoričkom hotelu Ramada, sinoć je Noyzu i Đedu, članovima kotorske klape „Who See“,  uručena nagrada MTV Best Adria Act. Srebrnu statuetu, sa MTV znakom Who Seeju uručio je glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV kanala, Ninoslav Jovanović, koji je zajedno sa kolegom Nikolom Jovanovićem, muzičkim urednikom MTV-ja, specijalno za ovu priliku doputovao u glavni grad Crne Gore.
   
Umesto reči zahvale, Noyz i Deda su svim prisutnima priuštili mini koncert na kome su izveli nekoliko numera.

   

Podršku za DJ pultom pružio im je DJ Chevalier aka Dalibor Ševaljević, koji je svojim muzičkim setom nakon ceremonije dodele upotpunio atmosferu celokupnog događaja.

 

Među poznatim muzičarima koji su došli da proslave sa Who See-jem našli su se i Rhino, MC Marko, članovi sastava Shin Ei, Zoon Politikon, Autogeni Trening, Maria B i mnogi drugi.

Zvanicama na zabavi se na kratko pridružila i Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država gdja Sue K. Brown, koja je čestitala klapi na osvajanju titule.

Dodelu nagrada podržao je i Red Bull, partner MTV-ja u projektu MC Battle, u kojem se svake godine otkrivaju mladi talenti koji se bave hip hop, rep muzikom i žele da razviju svoju karijeru MC-a. 

 

 

 Uručena MTV Best Adria Act nagrada bendu Who See

Uručena MTV Best Adria Act nagrada bendu Who See

 

 

Who See-ju je ovo bila prva nominacija za ovu nagradu, a pobedu su odneli u veoma jakoj konkurenciji, koju su činili Elemental, MVP, T.B.F. i Trash Candy.

Prenos uživo sa 2012 MTV EMA Crvenog tepiha počinje u nedelju od 20:00 i ceremonija dodele od 21:00. Naravno, samo na MTV kanalu!

Ukoliko propustite direktan prenos, najbolje momente sa ovogodišnje dodele MTV EMA možete da pogledate u specijalnim izdanjima Directors Cut, u utorak u 21:00, sredu 16:30, četvrtak u 21:00, petak u 21:50, kao i tokom sledećeg vikenda koji će biti posvećen 2012 MTV EMA.