Home

VESTI

Urban Beat na Happynovisad bini

No Comments Latest

Iskusni i sve popularniji techno dvojac Urban Beat iz Banja Luke, nastupiće na otvaranju Tuborg Happynovisad bine.

Duo koji čine Siniša Tamamović i Mladen Tomić svoju produkciju već uspešno izdaju za priznate techo etikete kao što su „Adult“, „Fly Life“, „Dolls“, „Bassethound“, „Patterns“, kao i na sopstvenoj etiketi „Night Light“ na kojoj su dosad izašli i Alex Karakis, Marko Nastić i Dejan Milićević. Od 2000. godine nastupaju zajedno i poznati su kao vešti džokeji, poznati i  po besprekornoj tehnici na tri gramofona, sa današnjim minimalnijim, ali veoma dinamičnim setovima.

Nastupali su na brojim festivalima i klubovima u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Slovačkoj, celom ex-yu regionu, kao i na Exitu 04, takođe na HNS bini. 

 

 

Siniša je nedavno bio nominovan za najboljeg techno DJ-a na dodeli „SeeMe“ nagrada zajedno sa Umekom, koji je nedavno izjavio za „Urban Bug“ da su Siniša i Mladen „već veoma veliki“. Jedan od prvih Sinišinih singlova je licencirao i „Sony“ za miks izdanje Derick L. Cartera, dok obojica drže dosta visoke pozicije na listama prodavanosti na „Beatportu“ i „Juno Rec“.

Dok se očekuje njihovo novo „Night Light“ izdanje, Tuborg Happynovisad očekuje prava uvertira za četiri bogata programska dana na Exitu 08.

www.myspace.com/urbanbeatbl