Home

VESTI

Učestvujte u snimanju spota grupe Vrooom

No Comments Latest

Učestvujte u snimanju spota grupe VrooomDragi prijatelji, evo prilike da izrežirate i snimite mobilnim telefonom 5-15 sekundi videa koji će postati deo novog spota grupe Vrooom. U tih desetak sekundi treba prikazati prvi dodir, odnosno početak jedne ljubavne veze. Naravno, ljubav je divna pojava, koja se na bezbroj načina može odigrati između vrlo različitih subjekata…
  

Video je za remix pesme Izlaz (koji će uskoro biti objavljen), a radove možete poslati na [email protected] do 22. septembra 2012. godine.
  

Unapred hvala na umetničkom doprinosu.
 
***

Grupa Vrooom je 6. jula održala koncert na jednom od najznačajnjih festivala u ovom delu Evrope – Sarajevo Film Festivalu, dok je četiri dana kasnije, 10. jula, odigrana je 100. po redu hit predstava Ateljea 212 Kosa, u kojoj grupa Vrooom izvodi poznate numere Galta MacDermota u aranžmanima Marka Grubića. Sa preko 35.000 gledalaca u Beogradu u nešto više od dve godine, Kosa je jedna od najgledanijih predstava u regionu.

 

 

 Učestvujte u snimanju spota grupe Vrooom

Učestvujte u snimanju spota grupe Vrooom

 

 

Tokom novembra, Vrooom će objaviti novi maksi singl sa muzikom iz predstave Salome (po komadu Oskara Vajlda) u koprodukciji Srpskog narodnog pozorišta i Narodnog pozorišta Sombor za koju trenutno komponuju muziku, a nova serija koncerata očekuje se nakon premijere video spota za pesmu Izlaz.