Home

VESTI

U2 nastupaju na dodeli MTV nagrada

No Comments Latest

U2 nastupaju na dodeli MTV nagradaSastav U2 nastupiće u četvrtak, 5. novembra u Berlinu kod Brandenburške kapije u okviru 16. dodele evropskih MTV nagrada. Ovaj besplatan nastup sastava U2 uvod je u obeležavanje 20 godina od pada Berlinskog zida i biće sastavni deo dodele evropskih MTV nagrada 2009.

Ovim povodom menadžer U2 Paul McGuinness je naveo: ''To će biti mesto na kome će svi želeti da budu, skoro 20 godina posle pada zida. Biće zabavno''.  

Karte za koncert MTV EMAs present U2 at the Brandenburg Gate biće besplatne i moćiće da se dobiju registracijom na sajtu www.u2.com ili www.mtvema.com od srede 28. oktobra. Karte, koje će biti u vidu bar koda osvojiće najbrži obožavaoci benda, i to maksimum dve karte po osobi. Karte neće biti dostupne na dan događaja.

 

U2

 
Dodela Evropskih MTV nagrada održaće se 5. novembra u O2 areni u Berlinu i uživo će biti prenošene na MTV kanalu od 21h.

Naš region na dodeli nagrada predstavljeće sastav Lollobrigida, ovgodišnji dobitnici MTV Best Regional Act nagrade koji su sada u konkurenciji za nagradu Best European Act. Svoju podršku bendu možete pružiti glasanjem putem sajta www.mtv.rs i www.mtvema.com. Sastavu Lollobrigida nagradu će u Berlinu uručiti Momčilo Bajagić Bajaga.