Home

VESTI

Tuborg obeležava završetak svoje letnje klubske sezone

No Comments Latest

Nakon održanog Green Beat-a, Tuborg će organizovati i poslednju žurku u letnjoj sezoni na splavu Sound. Ovoga puta Tuborg tim poziva sve ljubitelje dobrog zvuka da se pridruže žurci koja će obeležiti kraj veoma aktivne letnje sezone Tuborg tima.  

Tuborg žurka biće održana 04.septembra na splavu Sound, a nastupiće inostrani izvoÄ‘ač Milk & Sugar, uz domaću podršku DJ Oysha-e.

Ova Tuborg žurka počinje od 22h i promotivnog je karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima. 

Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorima, deli 3×2 karte za ovaj event. Zainteresovani treba da pošalju email na [email protected] sa svojim podacima (ime, prezime i borj telefona). Najbrži dobijaju karte!

 

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvoÄ‘ače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni dogaÄ‘aj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji je Tuborg bio sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom.

 

Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.