Home

VESTI

Tuborg Green zagrevanje part IV

No Comments Latest

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu. Tokom pet Tuborg žurki, u periodu od 06. juna do 05. jula, nastupe će imati poznati svetski DJ-evi. „Karavan“ promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Novi Sad, Suboticu i Niš, a žurke se organizuju  kao „zagrevanje“ pred predstojeći EXIT festival.

 

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

Četvrta u nizu promotivnih žurki zakazana je za petak, 27. jun 2008. od 22h na splavu Sound u Beogradu. Tuborg Green predstaviće DJ GREGORY-ja i Add2Basket, koji će nastupiti uz domaću podršku Gorana Starčevića.

U skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa, kompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u saradnji sa EXIT festivalom, tradicionalno organizuju kampanju »Piti ili biti« tokom dva atraktivna letnja festivala: Tuborg Green Festa i EXIT-a.

 

Za ljubitelje Tuborga organizovan je prevoz autobusima iz najvećih gradova Srbije i regiona kako bi mogli da u potpunosti uživaju u najznačajnijim muzičkim događajima ovog leta i pivu vrhunskog kvaliteta. Cilj ove akcije, koja se realizuje četvrtu godinu za redom, je da se mladima omogući bezbedan prevoz i na taj način doprinese smanjenju rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.

Raspored ostalih Tuborg žurki je sledeći:  

Petak, 27.jul – Beograd, Sound – DJ-evi

Subota, 05.jul – Novi Sad, Plato ispred filozofskog fakulteta – Sultan, Tommyboy and more…