Home

VESTI

Tuborg Green Spot stiže u Čačak

No Comments Latest

 Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom Tuborg početkom godine započela je novi koncept muzičkih dešavanja, pod nazivom Tuborg Green Spot, koji će obići gotovo čitavu Srbiju. Poziv je upućen svim ljubiteljima dobrog klupskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u 28 gradova širom Srbije tokom 2008. godine. Green Spot je pokretna diskoteka kapaciteta do 2.000 ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio-tehniku, šankove, di-džej binu i druge prateće elemente.

 

Tuborg Green Spot se 27. septembra seli u Čačak, a na žurci će nastupiti di-džejevi Mirko i Meex. Lokacija je Industrijska zona bb, a žurka počinje u 22.00.

 Ovakvim inovativnim konceptom, koji se po prvi put primenjuje u našoj zemlji, Tuborg tim želi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!

 

Na Tuborg žurkama nastupaće veliki broj domaćih di-dežjeva – Aćim, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i još mnogi drugi. Green spot je krenuo od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Jedanaest žurki je planirano u Vojvodini, 14 u centralnoj i četiri u južnoj Srbiji.

 

Ulaznice za sve žurke Tuborg Green Spot su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem medija, kao i preko Tuborg timova, koji će ih deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.