Home

VESTI

Tuborg – DJ Yousef

No Comments Latest

Druga po redu Tuborg zimska žurka ugostiće još jedno ime iz sveta elektronske muzike – DJ Yousefa, koji je nastupao 2006. godine u okviru Tuborg i Exit promo žurki.

Ova žurka održaće se 14. decembra u klubu Andergraund sa početkom u 22h, a pored gosta nastupiće i domaći DJ-evi – Marko Vuković i Pookie.

Yousef je DJ i producent koji živi i udiše house muziku i verovatno je jedan od retkih koji zaista uvežbava svoje setove kako bi ih doveo do perfekcije. Jedan od trenutno najboljih UK DJ-eva, Yousef je počeo da se bavi ovim poslom 1991. godine i kao mnogi njegovi predhodnici bio je pod uticajem hip-hopa, dok nije otkrio ukus house muzike. Prvi setovi koji su mu “oduvali glavu", bili su rani setovi Karla Koksa i Rodžera Sančeza, a svakako najveći uticaj na njegov rad imali su Derik Karter, Sneak, Onionz i Loren Garnije. Krajem 2002. počinje da promoviše svoje Circus večeri u jednom pozorištu u Liverpulu koje je za godinu dana postalo nezaobilazno mesto provoda, privukavši sva poznata svetska DJ imena. Posle dve godine uspešnog rada, klub je dobio nagradu “BBC radio one Best club 2004". Pored obaveza u klubu, Yousef je stalno na turnejama i u studiju, a prošle godine je zajedno sa Stivom Mekom završio i svoju prvu vokalnu kompilaciju pod nazivom “The Idea", koja je izazvala dosta pozitivnih reakcija na WMC.

U 2007. godini potražite i novi CD “Circus Sessions" koji je miksovao za Ministry of Sound.

Karte za ovaj dogadjaj mogu se kupiti na prodajnim mestima: Bilet servisa i Eventima po ceni od 500 dinara.