Home

VESTI

TRANSWAVE Live!

No Comments Latest

Večeras je premijera Absolum/Deedrah koncepta prezentovanom u vidu legendarnog TRANSWAVE-a, projekta koji je pre izvesnog vremena ponovo aktiviran.  

Pod organizacijom agencije Liquid & Solid Events, u velelepnom zdanju sajamske hale Šumadija sajma u Kragujevcu, prostoru koji prima preko 3000 posetilaca, TRANSWAVE će prezentovati publici zvuk sa novog albuma koji krajem godine izlazi pod japanskom etiketom Fineplay Music.

Uz TRANSWAVE nastupaju dj CHRISTOF DROUILLET, dj FREDERIC DADO HOLYSZEWSKI, ALTERNATIVE CONTROL live, uz podršku Stomasa, Alexandra i Nemanye.

 

TRANSWAVE je legendarni projekat formiran davne 1994. Čine ga Dado HOLYSZEWSKI (Synthetic, Deedrah, GBU, Krome Angels) & Christof DROUILLET (Absolum, Synergy). Posle gotovo 10 godina rada na solo projektima francuski duo stacioniran na Ibizi se 2006. ponovo sastaje imajući za cilj oživljavanje TRANSWAVE-a.

 

Posle fantastičnog odziva sa nastupa na festivalima kao što su Boom, Glade, Ozora – TRANSWAVE se vraća na scenu kao i u studio spremajući album za kraj godine. Po 1. put u Srbiji imaćete priliku da prisustvujete promociji novog zajedničkog albuma ova 2 artista, koji su svaki na svoj način obeležili proteklu deceniju elektronske muzike.